2018. október 25., csütörtök

Felfrissülés a szemnek - Garnier szemmaszkok | Teszt


Várható volt hogy a Garnier a sikeres fátyolmaszkok után kijön valami újdonsággal, amihez ráadásul nem kell messzire menniük, így megszületett a fátyol szemmaszk, ami pont azt adja meg a bőrünknek, ami a "sima" szövetmaszkokból kimaradt. Merthogy azokat szemkörnyékre nem lehet feltenni ugye. Ugye?Ezt mondjuk nem annyira értem miért lenne olyan nehéz megalkotni egy olyan textilmaszkot, amit szemkörnyékre is lehet alkalmazni, bár belátom hogy a szemünk körüli vékony és érzékeny bőrnek nyilván mások az igényei mint az arcunk többi részének. Nincs tehát ezzel gond, főleg mos, hogy a drogériákban is elérhetővé váltak jófajta szemre való termékek. Ezek közül most két viszonylag újdonságot fogok elemezni, nem mást mint a Garnier két, erre a területre kitalált termékét.Garnier Skin Naturals Moisture+ Fresh Look


Elsőként ezt a narancsos változatot próbáltam ki, amiben hyaluronsav is van a feszesebb bőr érdekében. Azt írja a csomagolás hogy a frissebb hatás érdekében használat előtt betehetjük a hűtőszekrénybe, de én ettől most eltekintettem, majd inkább nyáron. A termék azt ígéri hogy ápolja a szem alatti területet, javítja az arcbőr minőségét és vitalitását. Emellett csökkenti a duzzanatokat is, amire most nekem egyébként szükségem is volt, pedig nem jellemző rám a duzzadt szemkörnyék és a karikák sem.
Őszintén szólva egyetlen pozitív hatása volt, mégpedig hogy szépen megnyugtatta a felpuffadt szem alatti karikáimat, lehúzta a duzzanatot és tényleg frissebb lett tőle a tekintetem. Persze, hidratált is, de igazából már este fürdés után ugyan úgy nyúltam a szemkörnyékápolómért, mint bármely más napon. Vagyis kb egy napig tart a hidratáló hatása, de ha ezzel megbarátkozunk, akkor egy egész szerethető termékről van szó.


Garnier Skin Naturals Moisture+ Smoothness


Ez a maszk szinte teljesen ugyan olyan mint az előző, azt leszámítva, hogy ez a teljes szemkörnyéket lefedi, tehát nem csak a szem alá kell feltenni, hanem körbeveszi a szemet, így a teljes területet lefedi. Ennél jobban éreztem a hidratáló hatást, a hyaluronsav mellett kókuszvizet tartalmaz, ami az illatán nem annyira érződik - mármint nem kókuszos - de mindenképp nagyon frissítő. Ezt is 15 percig kell fent hagyni mint az előbb említett narancsos verziót, ez is szépen lehúzta a kis duzzanatot a szemem alól, szóval ha a kettő közül kellene választanom akkor a jobb hidratáló hatás miatt - és mert az egész szemkörnyéket lefedi - én mindenképp emellett döntenék.

Egyébként egy árban mozog a két termék, 750 Ft körül kapható például a Notino webshopjában, köszönöm nekik, hogy kipróbálhattam őket!


Ti próbáltátok már ezeket a termékeket?0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger