2018. október 12., péntek

Smink és teszt - MUR SophX Extra spice paletta (+VIDEÓ)


Sziasztok! Hogy nekem mennyire hiányzott egy ilyen vibráló színekből álló paletta a repertoáromba! Teljesen magával ragadott és mióta megvan, csak ezzel készítem a szemsminkem. Jó, persze, nem mindig ilyen dögös pinkre, mert azért vannak benne visszafogottabb árnyalatok is, szóval hétköznapi sminkhez is tökéletes!


Tökéletes, bár van egy-két gyenge pontja, de én így is imádom! A kialakítása szuper, jó nagy tükör van benne, az egész arcunkat ki tudjuk vele sminkelni. Szerintem nagyon fontos hogy egy smink elkészítésekor a teljes arcunkat egyben is meg tudjuk nézni, hogy milyen lett az összkép, szóval ezért nagy piros pont a nagy tükör. Ez a fényes rosegold borítás is szuper, csak hát azok a fránya ujjlenyomatok, bevallom nálam sem sokáig maradt ilyen szép makulátlan... A súlya nem vészes, egy kézben is szépen tartható amíg az ember összedobja a sminkjét.


A SophX Extra spice paletta a nevével picit ellentmondásban tartalmaz egészen visszafogott árnyalatokat is, bár ha belegondolunk, egy ütősebb sminkhez is kellenek satírozószínek például, amik nem árt ha matt kivitelben készültek. Ebben is van egy ilyen, kicsit talán sötét barna, bár satírozáshoz tökéletes szín. Ráadásul extrább árnyalatok is kerültek bele matt változatban. Összességében egy nagyon változatos palettáról van szó, amit azok is ki tudnak használni akár a mindennapjaik során is, akik ritkábban készítenek színes sminkeket.


Ami nagyon tetszik még benne az az, hogy minden árnyalatnak van neve, ami viszont egyáltalán nem tetszik benne, hogy szinte az összes szín porol valamennyire. Nyilván a matt árnyalatok jobban, bár azok sem egyformán, de például amit a videóban is használok, a jobb alsó szín, az rettentően! Amúgy a textúrájuk teljesen egyforma, a fényes árnyalatok szinte krémesek, nagyon jól pigmentáltak, a matt árnyalatokat kicsit száraznak érzem, náluk mindenképp szükség van valamilyen alapra is hogy tartósabbak legyenek.


Felső sor balról jobbra? Everyday - Running late- Infinity - Cheesecake - Cookie dough - Dreams


Középső sor balról jobbra: Vitamin C - Sweet n Sour - Twenty one - Romance - Enchanted - Lakes


Alsó sor balról jobbra:  Brownies - Chocolate orange - Mulled wine - La sun - Aurora - Reputation

A VIDEÓT ITT TUDJÁTOK MEGNÉZNI:










Ti próbáltátok már ezt a palettát?
Anett

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger