2018. október 15., hétfő

Eveline Cosmetics fátyolmaszkok | Teszt


Nem adtam fel a drogériás fátyolmaszkok tesztelését, csak egy kis csúszásban vagyok a dokumentálásukkal. Ezt a három Eveline Cosmetics fátyolmaszkot is már hetekkel ezelőtt "elfogyasztottam", de csak most jutottam el odáig hogy írjak is róluk.


Csapjunk a közepébe és röviden tömören elmondom, hogy jónak jók, de semmi extra. Én egy fátyolmaszktól ugyanis azt várom el, hogy a koncentráltságának köszönhetően legalább 3-4 napig látható legyen az eredménye. Tudom persze, hogy ehhez kvázi állandóan és ugyan azt a márkát kéne használni hosszú heteken át, de igazából én nagyravágyó vagyok és már az első után ezt szeretném érezni és látni. Ezt a hármat ráadásul három egymást követő héten használtam el, szóval akár még lett is volna esélyük nagyot dobbantani, de nem sikerült nekik.


Eveline Cosmetics Hyaluron moisture pack

Ez a hyaluronsavas hidratáló kezelés volt a kedvencem, nagyon könnyed volt a bőrömön és hamar be is tudott szívódni. Mindhárom maszkra igaz az, hogy eszméletlen mennyiségű esszenciát tartalmaznak, bőven marad a tasakban is belőle, amit aztán a kézfejünkre vagy akár a dekoltázsunkra is felkenhetünk. Egy picit mindhárom ragacsos marad a 15 perc letelte után, de még elviselhető kategória. Ez a világoskék hyaluronsavas arcmaszk azonnali kisimító hatással bír, de sajnos hamar elillan a csodás összkép, nekem már másnak is fáradtabbnak tűnt a bőröm nélküle.



Eveline Cosmetics Collagen lifting essence


Ez a kollagénes változat lényegében ugyan az volt mint a kék, mármint ugyan azt a hatást tapasztaltam nála is. Elsőre nagyon szépen feltöltötte, hidratálta és kisimította az arcbőrömet, de másnapra már nem igazán láttam ennek a jótékony maradványait. Az illatuk egyébként kellemes, és jó viselni is ezeket a maszkokat, egyáltalán nem okoztak semmilyen irritációt nekem.



Eveline Cosmetics Q10 ampoule of youth


Ez a fiatalságot ígérő sötétkék változat volt a legnehezebb az arcbőrömnek, ennek valahogy sokkal töményebb érzete volt, vagy hogy is mondjam, tényleg éreztem a súlyát mikor levettem az arcomról, hogy ott maradt rajta egy réteg, ami nem szívódott be. Hatását tekintve szinte teljesen olyan volt mint az előző kettő, bár ennél mintha fehérebbnek láttam volna utána az arcbőrömet. Ezek a maszkok egyébként abszolút pénztárcabarátok és könnyen hozzáférhetőek a drogériában is, én a Rossmannban vettem őket 799 Ft/db áron. 





Ti próbáltátok már ezeket a maszkokat?
Anett

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger