2018. január 23., kedd

L'Oreal color riche körömlakkok - Egyik igen, másik nem | Teszt


A L'Oreal lakkjait mindig is szerettem, sőt, tőlük van a legutóbbi kedvenc vörös lakkom is, amit sikerült teljesen el is használnom. Igy nem csoda hát hogy mikor kijöttek ezzel az új szögletes lakkcsodával nekem kb azonnal ki kellett próbálnom.


Ez a kis érdekes üvegű lakk először kipróbálásra érkezett hozzám a 116-os Café De Nuit néven. Rögtön az elején el is árulom hogy eléggé csalódott voltam tőle, mert nagyon csikos végeredményt produkált (mondjuk a világos árnyalatokkal nekem mindig is meggyűlt a bajom ilyen téren). Aztán sokan irtátok nekem Facebook-on hogy a sötétebb árnyalatok szuperek, úgyhogy az őszi Glamour napok alkalmával lecsaptam egy vadabb árnyalatra, az 552-es Rubis Folies néven. Ez viszont imádat lett elsőre. Mondjuk az árnyalat is közelebb áll a szivemhez mint a nude társa, de a gyakorlatban is sokkal szebben és jobban működik nálam.


Nekem kivülről egyébként nagyon tetszenek, szuper lett ez a dizájnos üvegcse. Az ecsete is pont olyan amit szeretek, széles és lapos, a kisujjam egy húzással beteriti, imádom! Maga a lakk formulája is nagyon el lett találva, mert kellemesen krémes de mégis elég folyékony ahhoz hogy jól terüljön. Viszont a nude ennek ellenére is csikos lesz nálam mindig a második rétegnél is. Harmadikra meg lusta vagyok na...Ja és mondtam már? EZEK TÉNYLEG ILLATOSAK! Hmmm nagyon kellemes édeskés illatuk lesz felkenés után!


Az is igaz mindkettőre hogy hihetetlenül fényesre száradnak, olyan mintha valami zselészerű fedőlakkot kentem volna rájuk, pedig nem. Tartósságuk is egyforma, nálam a szokásos 3 napot birják kopás nélkül, köszönhetően a remek körmeimnek. Sajnos a mutatóujjamon pont megint csutkára tört a fotózás előtt, azt hittem rosszul leszek mikor megláttam és fájt is. Azt hiszem tavasszal nekiesek egy nagy körömnövesztős-ápolós projektnek!








Ti próbáltátok már ezeket a lakkokat?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger