2018. január 8., hétfő

Végre kipróbáltam az Innisfree maszkokat! | Teszt


Tavaly végre sor került az első találkozásra a koreai fátyolmaszkokkal, nagyon izgatott voltam és igazából pont olyan vége lett mint számítottam. Szerelem!


A maszkokat ajándékba kaptam egy nagyon kedves olvasómtól, egy mamitárstól, aki tudja hogy rajongok a fátyolmaszkokért és hát két gyerek mellett a bőrömre rá is fér az extra törődés :)

5 darab különböző maszk érkezett hozzám, az alábbiak:
  1. green tea: A benne lévő friss zöldtea-kivonat mélyhidratáló kezelést biztosít a bőrnek, és nyugtató hatású. 
  2. rose: Az illatos rózsákból préselt esszenciáktól a bőr sima és sugárzó lesz. 
  3. blackberry: Frissen préselt szederrel készült maszk, mely feszessé és rugalmassá teszi a bőrt, miközben csökkenti a ráncokat. Jeju Green Complexet tartalmaz (zöld tea, mandarin, kaktusz, kamélia levelek, orchidea). 
  4. lime: A lime ragyogóbbá teszi a bőrt és tisztítja. A Jeju green complex tartalmaz zöld teát, mandarint, kaktuszt, camellia leveleket és orchideát ami megőrzi a bőr egészségét. Ez a három rétegű maszk hosszútávú hidratálást biztosít, amely fokozatosan szívódik fel a bőrben. 
  5. bamboo: Ez egy frissitő vizes tipusú maszk, melyben a bambusz nedvessége hidratálja a száraz bőrt.



Nem fogok mindegyikről külön irni, mert nem is tudnék, mind egyformán szuper volt. Minden tekintetben tökéletesek: finom puha textilből készültek, szépen ráfekszenek a bőrre, nem mozdulnak el. Mind nagyon nedves, a csomagolásban is rengeteg esszencia marad még, igy azt felhasználhatjuk a nyakra, dekoltázsra vagy épp a kézfejünkre - mindhárom terület hálás lesz érte! Az illatuk kellemes, egyáltalán nem tolakodó, friss és üde illatokkal találkoztam csak bennük. A bőröm a használatuk után friss, üde és élettel teli lett, két-három napnyi hidratálást kapott ettől a 20 perctől míg viseltem a maszkot.




Ha egyet kellene kiemelnem közülük, hogy melyik a kedvencem akkor a black berry-t mondanám. A gyümölcs illatokért amúgy is rajongok, ennek pedig igazi zamatos, érett gyümölcs illata volt. Az állaga pedig inkább egy könnyed hidratáló krémre hasonlitott, egy élmény volt viselni!


Ti próbáltatok már koreai maszkokat?


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger