2012. november 14., szerda

Vásárolgatás....

Nem nevezném Joy napi haulnak, mert igazából csak egy kupont használtam fel, de legalább olyanokat vettem amire szükségem is volt már!
 Az egyetlen amire hagytam magam "elcsábulni" az a The body shop karácsonyi kínálata. Egyszerűen muszáj voltam megnézni közelebbről is mert a három illatcsaládból kettő abszolút nekem készült. Az áfonya és a mézes süti illat a két kedvenc karácsonyi illatom, a vanília is tetszik de abból most van itthon elég. Háromszor jártam körbe az asztalt amin helyen kaptak, háromszor szaglásztam mindent körbe, iszonyú nehéz volt választani. Végül a kinézett arcpakolást már el is felejtettem megnézni élőben....
Shower gel cranberry joy  250 ml - 1490 Ft
Shower gel ginger sparkle 250 ml - 1490 Ft
Body butter cranbery joy 50 ml - 1790 Ft
Big heart ginger sparkle soap - 890 Ft (ajándék volt)

Aztán amire már tényleg nagy szükségem volt az egy pénztárca. A Carpisa-ba ugyan nem volt kupon de 20%-os akciót tartottak így is. Egyébként régóta keresek pénztárcát de nagyon nehéz volt megfelelőt találni, ami fiatalos de azért nem csicsás, rengeteg kártya fér el benne, van a külső részén külön aprótartó cipzáras rész, stb... Nekem tetszik ez a szegecses minta, az alapszíne sötét szürke, belül és a kinti díszcsík sötét bordó/lilás árnyalatú.
 A régiről is meg kell emlékeznem, ugyanis komoly érzelmek fűznek hozzá...Még az első (igazi) fizetésemből vettem egy hozzá illő táskával együtt. A táskát jobban megnyúztam ezért azt már majdnem két éve le kellett selejtezni, a pénztárcának pedig most jött el az ideje. Lehet hogy nem fogom kidobni :D
 Carpisa pénztárca - 5112 Ft

 Kellett már egy normális sál is, egy van csak, egy rózsaszín...borzasztó, de van hozzá kesztyűm is... Szeretem amúgy csak minden napra kicsit sok nekem, annyira azért nem az én stílusom. Azt hiszem mostanában nem megyek H&M-be, komolyan mondom fárasztó az az üzlet...összeturkálva minden, káosz az egész, kosz van, a ruhák olyan tömötten vannak az állványokon hogy nem tudom kiszedni! Borzasztó, én ruhaüzletbe nem küzdeni járok.... Már bánom egyébként hogy megvettem mert a Camaieu-ben ugyanilyen sálak 1700 Ft-ért voltak és több színben is.
 H&M fehér hosszú kötött sál - 2490 Ft

Még egy szükséges darab, ha már a rózsaszín sálat sikerül leszámolni akkor a kesztyű is megy vele. Erős szövet a felső része így remélem hogy nem fog úgy kibolyhosodni mint a sima kötött kesztyűim. Egyébként ez az egyetlen kuponos darabom!
 Camaieu kesztyű - 1995 Ft (-20%)

Nagyon tetszik nekem az idei őszi trend szín, a bordó, de eddig egy ilyen színű darabom volt csak, egy harisnya. Most sikerült ezen a helyzeten változtatni, két egyszerű darabot választottam, egy kötött kardigánt és egy pamut hosszú ujjú felsőt. Ezek alapból akciósak voltak így nem vonatkozott rájuk a kupon.
 Camaieu kardigán - 3495 Ft

 Camaieu hosszú ujjú első - 2795 Ft

Sminkterméket nem is akartam most venni a Joy napokon, ezeket az új Essence termékeket viszont csak lecsekkoltam a DM-ben ha már minden DM-be eljutott akkor ki kell használni! Ez a lila árnyalat elvarázsolt, annyira szép hogy még nekem is sikerült egész jól lefényképezni. A többi termék nem fogott meg ebből a trendkiadásból, van amelyik nem az én színem és van amelyik uncsi már szerintem, de ez a kettő tényleg csodás darab :D
Colour arts pigment - Alice had a vision again 849 Ft
Körömlakk - Alice had a vision again 645 Ft

Nektek sikerült valamire lecsapni a hétvégén?

11 megjegyzés:

Elíz írta...

Semmire, ki se mozdultam :D Viszont látom kuponnal Neked is csak egy dolgot sikerült venned, velem is vagy ez vagy az lett volna, hogy semmit se találok :s Nagyon tetszik a pénztárca meg a kesztyű! :)

mrs__kovacs írta...

De jó az a tárca! :]

phoenix írta...

A pénztárca nagyon tetszetős! :)

Thündérke írta...

Nagyon fincsik lehetnek a The body shop-os cuccok *-*

Eni írta...

El kéne már jutnom a The Body Shop-ba, nekem is ez a két illat a kedvencem. Szuper dolgokat vettél! :)

E73 bioarcapolas blog írta...


Minden darab tetszik, a bordó idén nálam is nagy kedvenc :)

Emese írta...

Ez a "Joy vásárlási láz" nem volt egy nagy szám. A (szerintem) legjobb, olcsóbb helyekre nem is volt kupon(pl.:New Yorker, Tezenis, H&M...). A Mülleres is kiábrándító volt, én úgy éreztem.

Anett írta...

Emese: teljesen igazad van, nem is akartam elmenni körülnézni sem, de tényleg kellett már pulcsi, kesztyű, sál... :D Én az Orsay-es kupont hiányoltam nagyon, a Mülleres pedig egy vicc volt, el se mentem.

JinglingApricot írta...

Juj de jókat vettél! :) A The Body Shop termékeit már nézegettem én is, csak nagyon drágák. :( Nagyon jó a Carpisa-s pénztárca is, nekem táskám van onnan. :) Meg a kesztyűd is nagyon tetszik! :)

Zitu írta...

Úgy fáj a fogam a karácsonyi Body Shop termékekre,sajna vidéki vagyok,így élőben nem tudom megnézni/szaglászni őket.De annyira csábítanak,hogy lehet megrendelem az oldalukról,végül is akkora csalódás nem érhet:D

dyna írta...

szép és finom dolgokat vettél! én is voltam pénteken bádisoppban, kézkrémeket vettem (20%-kal olcsóbbak voltak a mandukás-rózsaolajos-kendermagos) és én is kismilliószor végigszaglásztam mindhárom termékcsaládot, az gyömbéres és az áfonyás is nagyon bejött, végül áfonyás ajiszappant választottam, olyan jó, h nem csak csokisat lehetett kapni. :))
lila pigmentet én is szereztem a tvájlájt kollekcióból, meg kék és feka lakkot. nagyon tetszetős mindhárom. :)

én még a müllerben vettem jövőre határidőnaplót, mert megláttam egy szépet és végülis tök mindegy, h hol veszem meg, nah meg abból legalébb lejött belőle 20%, persze a nasiszekciót se bírtam kihagyni, pedig rengeteg minden van itthon feltankolva, de én már csak ilyen vagyok. a bioderma kuponnal szerettem volna még venni egy micellás lemosót, de vasárnapra már nem volt az árkádos patikába, így ez kimaradt. bénább volt a kuponos felhozatal ill. kezdem én is belátni, h mindenből túl sok mindenem van és teljesen felesleges egy x. sima pólót/felsőt, mellénykét megvenni, mikor mindenből ott lóg másik 15. :)

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger