2012. november 16., péntek

Maybelline color tattoo - On and on bronze + smink

Nagyon szeretem a Color tatto-kat és nagy szívfájdalmam hogy jópár tuti színt itthon nem lehet kapni. Ez a harmadik ilyen termékem, azt hiszem ez is mutatja mennyire bevált nekem ez a kis festék, az első kettőről ITT olvashatsz!
Az árnyalat neve On and on bronze, ami leginkább barnába hajlik, a bronzos fényét akkor mutatja meg ha a napsugarak megfelelő szögben érik. Ezt az egy hiányosságát tudom csak említeni, amúgy tökéletes! A lenti képen látszik hogy a tégelyt amelyben érkezik egy pici átlátszó ragasztócsík védte ami ugyan nem sok, de nem lehet szépen visszasimogatni rá, így észrevehető ha már fel lett bontva. Azért ez is valami.
A most következő képen a legélethűbb a színe. Látszatra olyan mintha tele lenne arany színű csillámmal de szerencsére erről szó sincs, a színmintákon is látszani fog. Úgy vettem észre hogy a három szín közül (ami nekem van: türkiz és arany) ez a legkrémesebb, ezt a legkönnyebb szépen, egyenletesen eldolgozni.
Természetesen a tartóssága kifogástalan, csak a szokásos szemhéjalapot használom alá és simán kibírja a teljes napot, ami nálam 8-10 órát jelent.
Sminkben is már rengetegszer feltűnt a blogon, például így mutat önmagában a mozgó szemhéjon:
 És így, teljes sminkben:

Melyik a kedvenc krémes szemfestéketek?

6 megjegyzés:

mrs__kovacs írta...

Nagyon szép, és jól áll szerintem! :]

Makeupcakes írta...

Nagyon szeretem ezt az árnyalatot, és a taupe színt is, bár utóbbi sajnos matt, jobban örültem volna, ha van benne egy kis fény. Kár, hogy hozzánk csak ez a hat szín érkezett.:(

JinglingApricot írta...

Jaj ez nagyon szép! Pont egy ilyesmi színű festéket keresek! :)

Elíz írta...

Nagyon szép! Olyan jókat olvastam már róluk, be kéne szereznem egyet!

Anett írta...

Örülök hogy nektek is tetszik, tényleg ez a leginkább kihasználható szín azok közül amiket próbáltam. Mondjuk nagyon kíváncsi lennék a feketére is hogy hogyan és mire lehetne használni :D

Thündérke írta...

Nagyon szép ez a szín :)

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger