2012. szeptember 7., péntek

Newcomer: Carpisa táska

Még a múlt héten mutattam Instagramon ezt az új táskám, amire teljesen véletlenül leltem rá! Nem akartam igazából táskát venni, de ha már szembe jött egy ilyen jó lehetőség nem akartam kihagyni. A Carpisa üzlet előtt általában simán elsétálok, valahogy ez a teknőcös logó engem nem győzött meg. Ezúttal viszont a remek akcióknak köszönhetően benéztem.
 A Carpisa egy olasz márka és meglátszik egyébként a termékeken is. Eddig azt hittem egyébként hogy sok laza, fiatalos táska van náluk főként de ez nem igaz, mert ugyanúgy megtalálhatók a kínálatban komoly és elegáns darabok is. Tényleg érdemes betérni!

Nekem még sikerült elcsípni a nyár végi akciós időszakot - nem tudom tart-e még - így sok szép akciós táskát és pénztárcát is láttam, több stílusban is. Ez a darab 70%-os akcióval 3770 Ft-ba került, ami nagyon jó ár érte ha azt nézzük hogy a Famíliában például 2500 Ft-nál kezdődik egy valahogy kinéző táska, és ott azért a minőség kicsit sem hasonlít ahhoz ami a Carpisa-ban van...ezt szerintem nem kell tovább magyaráznom. Igazából mikor megláttam ezt a szürkés fekete, kígyóbőrre hajazó mintájú, kellemesen nagy pakolós táskát, már el is dőlt hogy megveszem.
 Annyira szép ez az anyag (műbőr egyébként) nem az a fényes műanyag, kemény valami. Nagyon lágy, szépen hajlik és a lenti közeli képen látszik milyen érdekesen alakították ki a mintáját. A kis pikkely szerű kialakítás nagyon érdekes hatást kelt, pont annyira fényes amennyit még elviselek.
 Természetesen ez is közepesen nagy, pakolós táska mint általában minden táskám. A két rávarrt füle nagyon masszív, blézerre még felvehető így is, de egy vastagabb kabáthoz kelleni fog a vállpánt. Lehetne "trendin" alkaron lógatva is hordani mert úgy is jól néz ki, de ezzel a mennyiségű cuccal ami nekem kell...én ezt kihagyom :) Tehát van hozzá egy vállpánt, aminek lassan a hűvösebb időben majd hasznát fogom venni, most viszont még válltáskaként hordom.
 Nagyon szép a kialakítása, az oldal képen látszik hogy lefelé szélesedik. Minden varrása tökéletes és igényes, a belseje erős anyagból készült, szerencsére a teknőcök csak itt bent kaptak helyet rajta. Belül viszont egyterű, ezt kicsit sajnálom ugyan de legalább még egy ok hogy miért kell táskarendszerezőt rendelnem. Van rajta egy közepes cipzáros zseb és két kisebb nyitott is.

Ez most elmegy egy "Mi van a táskámban" posztnak is, nézzük én miket hordok egy méretes pakolós táskában: laptop, esernyő, neszesszer, pénztárca, esernyő, telefon, ajakbalzsam, rúzs, tükör. A cipzáras részben pedig: iratok, kulcsok, rágó. Vittem már benne másfél literes ásványvizet is mindezek mellett :)
 Egy dolgot nagyon sajnálok vele kapcsolatban....hogy nem volt hozzá illő pénztárca.

Ti hol szoktatok táskát venni?  Bőr vs. műbőr?

6 megjegyzés:

Petra világa írta...

Nekem is van Carpisa táskám, Olaszországban kaptam. Strapabíró, csini darab, szeretem :)

Anett írta...

Petra világa: köszi az infót, ezek szerint sokáig jó társam lesz a táska!

Marcsi Kincsesládikája írta...

De jó vásárt csináltál :) Szép táska és az ára is nagyon jóóó :)

PAncsi írta...

A mintája nagyon tetszik!
(no meg az ára :-)
Én általában a kisebb táskákat preferálom - vegyesen, van bőr és műbőr is. Laptopot ma már nem hordok mindennap, egyébként van külön kézitáskája, nem szeretem , ha a vállam húzza

Petra világa írta...

Én nagyon durván meg tudom tömni, laptopot is viszek benne néha :D
Itt tudod amúgy megnézni: http://petravilaga.blogspot.hu/2012/04/olaszorszagi-shopping-1-resz.html

Monic írta...

Pakolós táskából sosem elég (véleményem szerint)! Ez egy nagyon szuper vétel volt. Hozzád hasonlóan én is magammal cipelek egy csomó mindent, ehhez pedig nagyobb táska kell.
Lehet, hogy trendi az alkaron lógatás, de engem ki lehet kergetni vele a világból. :DD Főleg, ha iskolás lánykák a megpakolt iskolás "ritikült" hordozzák így. :D

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger