2012. július 26., csütörtök

Summer DM haul

Mivel nemsokára indulunk nyaralni nem halogathattam tovább a "nyári bevásárlást" a DM-ben, valamint volt pár dolog ami ugyebár elfogyott és azokat is pótolni kellett. Csak egy kicsit voltam "rossz" ami azt jelenti hogy néhány terméket előre vásároltam, mert a régiben még van egy kicsi, viszont sminkes állványokat elkerültem!
 Aki még most szeretne napozószereket, napozás utáni termékeket beszerezni, azoknak ajánlom hogy most nézzenek szét a DM-ben, mert mint a képen is látszik a kedvenc Garnier napozás utáni testápolóm fél áron sikerült megvennem (1699 Ft). Elhoztam egy testpermetet is, erről a Balea-ról sok jót olvastam, párszor már itthon kipróbáltam és tényleg frissít és hűsít. Az a tervem vele hogy a hűtőtáskában jön velünk a strandra, és hazafele biztos jól esik majd a bőrömnek! (699 Ft) Azt a minimális sminket pedig amit használni fogok, ezek a JimJams kendők fogják eltüntetni rólam. Már tavaly is ezt vittem, jól teljesített. (210 Ft) Végül pedig idén végre vettem egy UV szűrős ajakbalzsamot, mert nem szeretem ha leég és kiszárad a szám a sok napfénytől. (429 Ft)
 A többi termék igazából a kézkrém kivételével előre-vásárlásnak minősül, de így legalább megspóroltam egy újabb kört valamelyik drogériába....A Himalaya Herbals kézkrémben az Anti-aging felirat fogott meg és hogy herbál meg minden...de legközelebb nem hagyom magam így meggyőzni, nem ez lesz a kedvenc kézkrémem. (499 Ft) A syoss szilikon mentes samponból van még egy pár használatra való az előző flakonból, de úgyis kelleni fog ez is nagy mennyiségben majd :) és mivel bevált így nem is gondolkoztam hogy milyen sampont válasszak. (1299 Ft) Szemfesték lemosó terén visszatértem a jól bevált Garnierhez, az 5tusa sminkjei igénylik is ezt (1199 Ft). A Helia- D narancsbőr elleni krémjét pedig azért választottam, mert olyan krémet kerestem ami után nyugodtan fel lehet öltözni és nem lesz foltos tőle a ruha. (1699 Ft) Nagyon szeretem a Virgin tea slim cream-et, de azzal nem tehetem meg hogy rögtön felöltözöm, vagy max olyan ruhába amit nem sajnálok.

Ti szerettek egyszerre mindent beszerezni ami kell, vagy inkább többször látogattok el a drogériába?

8 megjegyzés:

Makeupcakes írta...

Ha ez a szőlővizes sminklemosó feleannyira jó, mint a szőlővizes arclemosó géljük, szuper választás volt. A gélt vagy 5-6 éve használom, kb. a legállandóbb dolog az életemben. :D

Ó, hát én visszamegyek többször, egyrészt mert valamit elfelejtek mindig, másrészt meg hát nézelődni jó. :)

PAncsi írta...

Anyagilag jobban jövök ki, ha megpróbálom egyszerre elintézni a nagybevásárlást, mert ha bemegyek többször, mindig veszek még egy-két apróságot, ami nem volt tervben ...
Bár ez mostanában inkább a DM-re vonatkozik, amióta megtetszettek az Essence és Catrice termékek, a Rossmannba szinte hetente betérek megnézni, hogy van-e valami érdekes (viszont gyakorlom, hogy ne vegyek felesleges dolgokat :-)

Monic írta...

Általában én is jobban szeretek egyszerre megvenni mindent, amire szükség van, mert sajnos előfordul, hogy elcsábulok. :) De azért már egész jól megy az önmegtartóztatás!

Anett írta...

Makeupcakes: azt a gélt még csak egyszer próbáltam, az is nagyon tetszett csak mindig megfeledkezek róla!

PAncsi, Monic: én is "önmegtartóztatok" most sem vettem semmi sminket, de nehéz volt megállni :)

Thündérke írta...

Mostanában inkább mindent egyszerre szerzek be egy lista kíséretében :) . Így nem csábulok el hetente :D.

Névtelen írta...

Jó kis termékeket vettél :)
Én általában többször vissza megyek, mert figyelek az akciókra. Sayoss sapmont használok, így most akkor vettem meg az újat mikor 990 volta Rossmanban, pedig még egy pici van a régiben is.

Anett írta...

Midoriko: 990 Ft-ért volt a Rossmann-ban??? Sűrűbben kellene akciós újságokat nézegetnem, Te viszont jó áron fogtad ki! :)

Névtelen írta...

Igen Vattacukor 990 volt múlt héten a Rossmanban. Ahogy megfigyeltem minden hónapban tartanak egy ilyen akciót amikor a Sayoss termékeket egy ezresért adják.

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger