2012. július 17., kedd

Vegyes haul - Euro family és C&A

A hétvégén benéztünk az Euro Family-be mert elég sok dolog elfogyott itthon, egy jó ideje már szeretek itt vásárolni mert elég széles a kínálat, a kedvező árak mellett sűrűn van akció is valamint rengeteg olyan édesség is megtalálható a polcokon amit máshol nem látni. Persze a Lora és Miss Rose állványokról se feledkezzünk el, de én most így tettem!
 Elsődlegesen megint tusfürdőkből vásároltam be, a kedvenceim a Fa tusfürdők, illetve a Palmolive tusfürdői, ez utóbbiból viszont most nem volt túl nagy választék. Így nyáron inkább a friss illatokat keresem mint ez a zöld színű Fa - könnyű zselés állaggal, a másik kettő krémes állagú - ezeket pedig a hidratáló hatásuk miatt szeretem.
 Vettem két körömlakkot is, pontosabban hármat, mert egy fekete díszítő lakkot is. Nem találkoztam még ezzel a Magic Visage márkával, így gondoltam kipróbálom. Sajnos nem volt túl nagy választék a színekből, ráadásul két egyforma nem is volt, pedig az egyiket a nyereményjátékba szántam és úgy lett volna az igazi ha ugyanolyan a színe mint amit magamnak szántam. Mindegy, annyit elárulok hogy a "sellőzöld" fogott meg leginkább az állványon, de mindkettőnek nagyon szép fénye van. Ez a kék köves dolog a jobb sarokban pedig egy hajgumi, remélem nem fogják nagyon tépni a hajam a kis gömböcök!
 A C&A -ba csak nézelődni mentem be, felméri hogy mi változott mióta nem voltam, van-e új akció (esetleg ékszerekre a kihagyhatatlan 250 Ft-os, de nem volt).  Megláttam ezt a borítéktáskát és gondolkodóba estem hogy elhozzam-e, annyira tetszett! Én inkább az a pakolós fajta vagyok táskákat illetően, főleg ha még a laptopot is vinnem kell magammal, ezért dilemmáztam kicsit hogy mikor/hol tudnám használni ezt a kis táskát. Aztán úgy határoztam hogy ezentúl egy héten egyszer minimum lemondok a mázsás válltáskámról és inkább ezt fogom csak felkapni! Szerencsére az anyaga nem az a zörgős műanyag, hanem inkább lakkbőrnek tűnik, nagyon igényes (párom is igent mondott rá). A másik amivel barátkoznom kell az a kígyóbőr minta, biztos hogy valami egyszerű ruhához fogom csak viselni, mert önmagában is feltűnő.
 Volt hozzá egy kis pánt is, ami pont arra elég hogy kis "retiküllé" alacsonyítsa le az ember...nem hiszem hogy fogom használni hozzá. Szerencsére akciósan sikerült kifognom ezt a szépséget (amit eddig nem is láttam egyébként a kínálatban) 4590 Ft helyett 2790 Ft volt.
Vettem még két vékonyka övet is ami szintén jó vétel volt, mert féláron volt a kettő együtt 990 Ft. Nagyon szeretem az ilyen vékony öveket főleg egy fekete szoknyát nagyon jól fel tudnak dobni, de akár egy egybe ruhához vagy kardigánhoz is jó választás lehet.

Ti felmértétek már az akciókat?

5 megjegyzés:

phoenix írta...

A sellőzöld lakk nagyon szépen *.*

phoenix írta...

* szép

Anett írta...

phoenix: felkenve is nagyon szép! Körmön jobban kijön ez az érdekes mentás árnyalata!

Thündérke írta...

Nagyon kíváncsi vagyok a lakkokra :).

álomlány. írta...

Nagyon szép az a táska! :)

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger