2012. július 10., kedd

NYX - amiket kipróbáltam!

A minap elcsodálkoztam azon hogy milyen keveset használom mostanában a NYX pigmenteket, pedig régebben a legkedvesebb sminktermékeim voltak minden közül! Átnéztem a színkészletem és gyönyörködtem bennük, megnéztem a CC-n milyen árnyalatok vannak még, mivel lehetne bővíteni a készletet valamint megnéztem a NYX újdonságait is.
Gondolkodtam rendelésen is, de inkább megvárok egy akciót, addig legalább jobban átgondolom mivel is kellene bővítenem a felhozatalt, a blus stick és a roll on eye shimmer nagyon tetszenek, no és persze pár pigment is elkélne még.

Innen jött az ötlet hogy a készletemben lévő NYX termékekről készítek egy rövid összefoglalót, mi hogy vált be, mik a kedvenceim ezek közül.

Azt hiszem nem árulok el titkot, a pigmentek a kedvenceim tőlük. Rengeteg gyönyörű árnyalat, finomra őrölt szemcsék amik siklanak a bőrön és a szikrázó fény! Szükséges alájuk valami krémes alap ami megtartja, és ha ez sikerült utána már tartósak és nem potyognak. 11 árnyalatom van belőle, a kedvencem a türkiz (természetesen) és a Penny kissé meghatározhatatlan bronzos színe.
NYX Ultra pearl mania pigmentek:
Walnut, Rust, Penny, Fanta pearl, Mink, Orange zest, Space pearl, Turquoise, Purple, Sky pink pearl, Pearl

A másik nagy kedvencem tőlük szorosan kapcsolódik a pigmentekhez, ezek a jumbó ceruzák. Tökéletesen élénkítik a színeket, és jól megtapadnak rajtuk a pigmentek. A fehér kiemeli a színeket míg a színesek élénkítik is azt. Nem szabad összetéveszteni őket a szemhéjalapozóval, önmagukban (nálam legalább is) nem tartósak, mindig használok alájuk szemhéjalapozót!
NYX Jumbo eye pencil:
Hot pink, Milk, Iced mocha

Az egy darab hármas szemhéjpúder triómat is nagyon szeretem tőlük, főleg a harmadik színt! Mesés rosegold :) Az állaguk nagyon finom, szinte már krémes, egyáltalán nem potyognak és önmagukban is nagyon intenzívek.
NYX eyeshadow trio:
Purple, Deep purple, Prune

Nagyon szeretem a pirosítóikat is, különösen a krémes vált be leginkább. Közülük ezt a kettőt próbáltam, a bal oldali a krémes, nagyon finom lágy textúra, közepesen pigmentált így nem kell attól tartani hogy bohócos lesz a végeredmény. Főleg mert eldolgozni is nagyon könnyű és szupertartós! A jobb oldali a hagyományos por állagú pirosító, ezt igazából átlagosnak mondanám, azt tudja amit egy jó por állagú pirosítótól elvárok. Matt és csillámmentes ez a szín ami nekem van, kissé ugyan porzik de könnyű használni és közepesen tartós is.
NYX rouge cream blush - Glow
NYX powder blush - Peach

A szájfényekkel vegyesek az érzéseim viszont, szeretem mind a két fajtát amit próbáltam, de a Round lip gloss (kerek csomagolású) teljesen átlagos termék, ezt a szintet a Catrice szájfényei is hozzák simán és azok legalább elérhetők bármely drogériában. Tehát semmi extrát nem tudok kiemelni: közepes/gyenge fedés, állagra és tartósságra is közepest adnék rájuk. A bal oldalon lévő Mega shine lipgloss viszont már egyel jobb kivitel: jobb a fedése is és tartósságban is felülmúlja az előbbieket.
NYX Mega shine lipgloss - Lollipop
NYX Girls round lipgloss:
Peach, Soap opera queen, Ballerina pink

Ebből a teljesen alap rúzsból csak egy darabom van, de elég is ennyi mert nem igazán kedvelem. Túl lágy és nem is túl pigmentált, szárítja az ajkakat elég rendesen. Sajnos az árnyalatot is rosszul választottam meg, ez nagyon nem az én színem, így szinte sosem használom.
NYX Round lipstick - Harmonica

A szemhéjalapozójukról vegyesek a tapasztalataim. Amikor rendeltem akkor még nem volt hasonló termékem így nem tudtam mihez viszonyítani és nagyon szerettem. Utána már kipróbáltam más márkák ilyen termékeit is és azért van ennél jobb. Nekem túl zsíros érzetet kelt, vigyázni kell vele hogy csak keveset használjunk belőle különben gyűrődik. A zsírossága miatt nyáron nem használom, télen viszont körültekintő adagolás mellett rendben teszi a dolgát. A színeket szépen élénkíti és jól megtapadnak rajta a pigmentek is.
NYX eyeshadow base - Skin tone

Összességében....
Szerintem a pigmentek és a jumbó ceruzák nagyon megérik az árukat, ezekből a termékekből nem találtam még jobbat más márkák kínálatában (persze sok olyan van amit még nem is próbáltam) a többi termék viszont pótolható simán drogériában kapható termékekkel. A pigmentek egy része pedig Müllerben is kapható ha valaki esetleg nem szeretne rendelni. Én mindet innen rendeltem:

Sok termék megtalálható akár magyar webáruházban is!

Mi a véleményetek a NYX márkáról? 

3 megjegyzés:

Nóra írta...

sok szépség! :)

Satine írta...

Nagyon szeretem a márkát, és ezek után pigmentet is szeretnék majd venni.
Nekem a HD Primer az egyik hatalmas kedvencem, és a szájfényekkel is jók a tapasztalataim.

Thündérke írta...

Még mindig a Jumbók tetszenek a legjobban :$ és azokra fáj a fogam:D

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger