2012. július 8., vasárnap

Leárazáson jártam

Nagyon rövid kis körút volt igazából, de annál sikeresebb! Két dolgot szerettem volna beszerezni mindenképp, és úgy alakult hogy pont mindkettőt megtaláltam akciósan. Ezt megünnepelve vettem is két bizsut, pedig megfogadtam hogy nem fogok már elcsábulni, de egy ilyen tollas csodának nem tudok ellen állni.

Szóval, két helyen voltam csak, a H&M-ben és a Tally-ban,  mindkettőben óriási plakátok hirdetik hogy sale van :)

 Ezt a strandruhát már kinéztem hetekkel ezelőtt de nem akartam megvenni addig, amíg nem biztos hogy megyünk nyaralni. Mostanra viszont eldőlt és olyan mázlim volt hogy már most le is akciózták ezeket a ruhákat is. Teljes áron sem volt vészes, úgy is megvettem volna (2490 Ft) de így 1500 Forintért sikerült megszereznem. Ennek örömére meg is leptem magam két bizsuval.
 Az egyik ez a tollas fülbevaló, melynek felső részén türkiz kövek vannak. Duplán is az esetem, mert mostanában nagyon rá vagyok kattanva a tollas fülbevalókra, ebay-en már ki is néztem párat, de még kívánságlistán csücsülnek valamint ugye a türkiz szín :)
 A másik pedig egy karlánc, aminek csalóka így képről a színe mert igazából pasztell mentának mondanám, de egyik képen sem mutatta meg igazi arcát. Nagyon csinos kis darab, nem volt rá túl nagy akció, de már csak kettő volt belőle így nem tartom valószínűnek hogy kihúzná a leárazás következő szintjéig. Persze csak ha nincs belőle tetemes raktárkészlet :)
Aztán még benéztem a Tally Weijl-be is mert láttam hogy egy egész hosszú állvány tele van rövidnacikkal. Mivel a H&M-ben nem találtam semmi tetszetőst, így szétnéztem itt is. Jól is tettem mert sikerült beújítanom egy világosbarna, szuper vékony anyagú nacikát, amit szerintem vasalni sem kell mert direkt ilyen gyűrött az anyaga (vagy nem...de akkor sem fogom kivasalni mert tetszik így).

Összességében elmondhatom hogy mindenhol kitört már az akció láz, de nem sok helyre mentem be. A C&A-ban már nem volt azokból amik régebben tetszettek, a Claire's-ben hát...elég gyatra cuccok voltak, drágán, kozmetikumokat pedig most nem néztem, valahogy most semmi sem tetszik igazán.

Ti láttatok valahol valami jó akciót?

6 megjegyzés:

Renii írta...

Pimkie-ben vannak nagyon jó akciók. Egy gyönyörű türkiz táskát vettem 2500 forintért. :)

Thündérke írta...

Nekem is el kellene mennem már shoppingolni pár dolgot, de hétköznap nem érek rá, hétvégén meg nem visz rá a lélek, hogy kimozduljak a kánikulában:( . Tök jó dolgokat vettél, a fülbevaló nagyon tetszik :).

Anett írta...

Renii: köszi a tippet, jó lenne útba ejtenem egy Pimkie-t :)

Thündérke: köszi :) egyébként én is nehezen veszem rá magam hogy elmenjek vásárolgatni, de mindig arra gondolok hogy a plázában úgyis van légkondi :)

Marcsi Kincsesládikája írta...

Szia! Ígértem korábban hogy majd írok a bronzosítókról. Nem tudom láttad-e, de jelentem, kész van! :)

http://marcsikincsesladikaja.blogspot.hu/2012/07/legjobb-bronzositok-egy-csokorba-szedve.html

Anett írta...

Marcsi: sajnos kicsit le vagyok még maradva az olvasnivalókkal :( köszi a linket megyek megnézem :)

Unknown írta...

Az ékszerek nagyon tetszenek!!! Van egy új feliratkozód, ha gondolod kövess engem is :paintyourself.blogspot.hu
:)

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger