2012. január 3., kedd

Decemberi kedvencek!

Decemberben elég "kicsapongó" voltam sminkek terén, össze-vissza használtam mindent amihez épp kedvem támadt. Ami (majdnem) minden napom részét képezte az a Garnier testápolóm. Szerencsére elfogyott a Fa NutriSkin testápolóm, amit ugyan szerettem de kevésnek bizonyult.
forrás: Google
Minden Fa termékre igaz szerintem hogy az illatuk szuper friss, tavaszias illa! Ez a krém könnyen beszívódik, de télen nagyobb hidratálásra van szüksége a bőrömnek így visszatértem a Garnier-hez. Nyáron pedig visszaváltok a Fa-ra :)

Továbbra is sokat használtam az Essence Ballerina Backstage blush soufflé-ját, mert nagyon tetszik ez a hideg rózsaszín árnyalat. A körmös dolgok terén pedig nagy "felfedezés" volt részemről a nude alapon fekete virág minta nyomdázása, ők ezért kerültek be a kedvencek közé. Ehhez az Elf nude színű lakkját, az Essence nail art stampy polish fekete színű lakkját és a Konad mintalemezeket használtam.

És egy kicsit más területről: a karácsonyi kreatívkodás, idén először készítettem adventi koszorút méghozzá teljesen egyedül, és rögtön kettőt is :)

Végül pedig a hónapban legtöbbet látogatott bejegyzések:
Nektek volt valami  új érdekesség decemberben?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger