2012. január 25., szerda

Essence kifutó termékek - haul!

Kivételesen most az első próbálkozásra szembe találtam magam az akcióval. Pedig mindig több kört kell tennem, valahogy felénk mindig később kerül ki minden, így erre készültem most is. Szerencsére nem így lett, bár ettől függetlenül nem teljesen úgy alakult a dolog ahogy a wishlist -en elterveztem. Végül őket választottam:
1. gel eyeliner - 04 i love nyc
2. multi action smokey eyes mascara
3 .nail polish remover pen
4. ultra strong nail repair
5. mono eyeshadow - 43 mystic lemon

Először a szemhéjpúdereket néztem meg, hogy meg-e van amit már régen kinéztem -  mystic lemon - ott volt, megvolt, nem volt kérdés. Otthon persze őt próbáltam ki elsőként, gyönyörű fénye van! Más szemhéjpúderek felett is szuperül mutat.
mono eyeshadow - 43 mystic lemon

Ha valakit érdekelne minta ITT és ITT megnézheti mit tud ez a termék, én sajnos nem tudtam normális képet készíteni már így este, de majd sminkben úgyis látható lesz. Volt még egy árnyalat, a 44-es It's up to you ami még tetszett, de inkább még gondolkodom rajta :) A zselés tussal viszont ráfaragtam mert a lilából már csak egy darab volt a polcon és az is össze volt tapizva. Így elhoztam egy zöldet -i love nyc- amiről azt hittem sokkal sötétebb zöld lesz, szinte már fekete, de szerencsére nem így van. Ez egy igazi szép sötét zöld szín, állaga kicsit "hígabb" mint a fekete színűé, de remélem hogy a tartóssága ugyan olyan hosszan tartó lesz majd!
gel eyeliner - 04 i love nyc

Szerettem volna még egy....
- Colour and shine eyeshadow-t de élőben nem győzött meg, 
- egy körömlakkot az 54-es számú trust in fashion árnyalatban de élőben túl zöld volt
- és egy multi colour pirosítót, de sok negatív véleményt olvastam róla így inkább mást hoztam helyette.

És ami ezek helyett jött:
smokey eyes szempillaspirál, amiről nagyon sok jót olvastam. Nekem vegyesek az érzelmeim vele kapcsolatban, nem rossz mert dúsít is és hosszabbít is, csak valahogy többet vártam tőle mert mindenki annyira dicsérte. Az extra erős körömregenerálót kíváncsiságból hoztam el, már írtam hogy nem igazán hiszek az ilyen termékekben. Adok neki egy esélyt, igazából azt sem tudom hogy ez most körömlakk vagy valami erősítő folyadék...?... szagra veri a normál lakkokat az biztos :) Végül pedig egy kis cukiság, körömlakk eltávolító toll.
nail polish remover pen

Meglepően jól működik, legalább is az első apró teszten átment, gond nélkül leszedte a bőrömről a lakkot, mondjuk elég büdi de legalább nem mar...

Várjátok már az új termékeket? Én még csak egyszer futottam át a listát az újdonságokról.

5 megjegyzés:

Csipkelány írta...

jókat vettél. a mytic lemont próbáld ki highlighterként. Sokan a NARS Albatros-hoz hasonlítják. Tényleg szép fényt ad.

Anett írta...

Csipkelány: köszi :) ki fogom próbálni higlighternek is, olyan sok tesztben, véleményben lehet látni hogy mennyire jól mutat így is!

Thündérke írta...

Hú tök jó, hogy írtál a körömlakk eltávolító tollról :) így megveszem, ha lesz még :)

Renii írta...

A mystic lemont én highlighternek használom és IMÁDOM. :D

Anett írta...

Thündérke: próbáld ki, szerintem 300 forintot nagyon megér! Egy fehér körömvég festő lakkal húztam egy vonalat a kezemre és leszedte. Remélem ilyen könnyen elbánik majd a sötét lakkokkal is:

Reni: így már alig várom hogy holnap reggel kipróbálhassam highlighternek :)

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger