2024. január 30., kedd

Sminkteszt és NYEREMÉNYJÁTÉK! (VIDEÓ)

 

Sziasztok! Még tart a nyereményjáték a Youtube csatornámon, amire ez alatt a videó alatt tudtok jelentkezni.



Ha szeretnél részt venni a nyereményjátékon akkor iratkozz fel a csatornámra, és hagyj egy kommentet itt a videó alatt, amiben leírod milyen típusú videót látnál tőlem szívesen. Írd meg az email címed vagy az Instagram felhasználóneved is, hogy tudjalak értesíteni ha Te nyertél! A játék egy hétig fog tartani, vagyis a videó publikálásától kezdve 7 napotok van jelentkezni rá.
Egy nyertes lesz, akit itt a kommentek közt is ki fogok hirdetni illetve értesítem emailben vagy Instagramon. Csak magyarországi címra postázok. Sok szerencsét!

Ebben a videóban egy egyszerű, hétköznapi sminket láthattok, amiben mesélek kicsit a sminkrutinomról is. A videóban látható termékek: (*-gal jelöltem amit tesztelésre kaptam): - * BELL HypoAllergenic Vegán ajakbalzsam SPF 25, - * BELL HypoAllergenic Eye and skin concealer - Neutral, - * BELL HypoAllergenic Soft eyeshadow base, - L'Oreal cream eyeshadow - 02 Opal pink, - * BELL HypoAllergenic Nude eyeshadow palette - 04, - * Bell HypoAllergenic Long Wear Eye Pencil, - * Bell HypoAllergenic perfectionist powder Nr. 2, - * Bell HypoAllergenic fresh blush Nr. 1. golden peach, - * Bell HypoAllergenic Vegan Collagen primer and lash serum, - * Bell HypoAllergenic open eyes szempillaspirál - Black, - Makeup Factory Velvet matt lipstick - 52,
- Urban Decay All nighter sminkfixáló


A videót itt tudjátok megnézni:



0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger