2020. március 26., csütörtök

Otthon is szép körmök és manikűr, a #CNDsegít !


Sziasztok! A mai bejegyzésben egy ajánlót hoztam, mert tudom, hogy sokan vannak olyanok, akik manikűröshöz járnak lakkoztatni, és a tartós gél lakkozás hívei. Ez ugyebár egy olyan technika, amit csak képzett szakemberek alkalmazhatnak, vagyis szalon szolgáltatás, amit most, amíg ez a vírus helyzet tart jobb lenne mellőzni. De addig sem kell lemondania senkinek a szalon minőségű manikűrről és lakkozásról, csak a megfelelő termékeket és ápolást kell biztosítani a körmeinknek. Ehhez adok most néhány tippet nektek a CND segítségével.


Ha CND Shellac vagy CND Creative Play gél lakk van a körmeiden, akkor az alábbiak szerint tudod otthon eltávolítani:
- használj leoldó fóliát, aminek pamacsát itasd át Offly Fast ápoló leoldóval
- hagyd fent 5, 8 vagy 12 percig, ez a fedőlakktól függ, mennyi idő kell neki,
- majd pedig a maradék anyagot egy puha eszközzel, például narancsfapálcikával szedd le a körmödről.

A profi körmösök is ezt ajánlják, de ha bizonytalan vagy, hívd fel bátran akihez jársz, és biztosan segíteni fog:



A következő lépés az ápolás, sose hagyd ki! Még ha úgy is érzed, nem vagy olyan profi és gyakorlott benne, akkor is ápold a körmeid minden nap. Én a reszelés híve vagyok, ha valahol sarkos, vagy betört akkor óvatosan egy gyengéd reszelővel eltávolítom a zavaró részeket. Mindig ápold a körömágyad, amihez használhatod például a SolarOil olajat, amit az egész köröm felületére is felvihetsz, ha nincs épp rajta lakk, és masszírozd bele alaposan.


Otthon sem kell lemondanunk a sokáig tartós lakkozásról, csak a megfelelő alapanyagokat és technikát kell hozzá ismerni. Én már régóta használom a CND Vinylux tartós körömlakkot, ITT írtam is már róla, nagyon szeretem hogy egyszerű használni hiszen pontosan olyan mint egy hagyományos körömlakk, csak éppen tényleg tartós. Ráadásul olyan szép is, mint az igazi gél lakk, a fedőlakknak köszönhetően csodás fénye van. Nem kell hozzá semmi extra dolog, egyszerűen csak felkened a színt, várod hogy megszáradjon (kb 8 perc) és rá a fedőlakk, már kész is vagy! Sőt! Létezik már olyan körömlakk változat is, ami egy termékben tartalmazza a színt és a fedőlakkot is. Ezeket a CND Vinylux 2 in 1 tartós körömlakkokat ITT tudod elérni, megrendelni.


És hogy a technikáról is beszéljünk, nem mindegy az sem, hogyan visszük fel a körmünkre a lakkot. A legfontosabb szerintem, az az élek lezárása, ami azt jelenti hogy a körmöm végeken át kell húzni a lakkot. Természetesen az is nagyon fontos, hogy a körmünk tiszta és zsírtalan legyen a művelet előtt. Az alábbi képsorozaton további hasznos tippeket találtok a lakkozási technikával kapcsolatban, hogy tényleg legalább 7 napig tökéletes maradjon a manikűr.




Ha nektek is nagy kihívást jelent a körmeitek rendben tartása otthoni körülmények között, akkor próbáljátok ki a fenti tippeket, ápoljátok rendszeresen a körmeiteket, és ha kedvet kaptatok a CND Vinylux tartós körömlakk kipróbálására, akkor nézzetek szét a Naillounge webshopjában, ahol minden szükséges hozzávalót megtaláltok!


A bejegyzés együttműködés keretében készült #promocio #cnd #cndnaillounge




0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger