2020. január 4., szombat

A VALÓBAN 7 napig tartó körömlakk titka | CND Vinylux teszt


Sziasztok! Már egy ideje tesztelem a CND Vinylux tartós körömlakkokat, és úgy érzem mostanra sikerült egy kiforrott véleményt alkotnom róluk. A tesztelésre kapott csomagban egy komplett szett helyet kapott, így a teljes folyamatot be tudom mutatni nektek. Ha érdekel hogyan lehet TÉNYLEG tartós a körömlakkod akár 7 napig is, akkor tarts velem.Mi is az a CND Vinylux?


A CND Vinlyux forradalmian új, 7 napig lepattogás nélkül tökéletesen tartó körömlakk, amelyet világszerte használnak professzionális körmösök és otthoni felhasználók egyaránt 2013 óta. A szabadalmaztatott CND Vinylux formula számos technológia kombinációja, ez teszi a terméket igazán egyedivé: a továbbfejlesztett légáteresztő keratin, E-vitamin és jojoba olaj keverékét tartalmazó ápoló összetétel kényezteti a körmöket. A ProLight technológia pedig növeli a körömlakk tartósságát természetes fény hatására. Nincs szükség UV vagy LED fényre, hiszen 8 és fél perc alatt a levegőn tökéletesen megszárad. (forrás: Naillounge honlapja)

Vagyis egy olyan ápoló körömlakk (család), ami amellett hogy vigyáz a körmeidre, még rendkívül tartós is, és ehhez semmilyen extra felszerelésre (pl: UV lámpa) nincs szükség!


A képen látható szettben minden egyben van, ami a teljes folyamathoz kell:


  • ScrubFresh körömfelület tisztító folyadék: ezzel a körömlakk lemosóval szükséges lakkozás előtt megtisztítani a körmünk felületét. Ezt akkor is meg kell tenni, ha épp nincs rajta körömlakk, tehát nem csak lemosásra kell használni, hanem felület tisztításra/zsírtalanításra is. Ez nagyon fontos lépés, és nem érdemes kihagyni, mert ezzel tényleg napokat veszíthetünk a tartósságban!
  • CND Vinylux színes körömlakk: ehhez a körömlakkhoz nem szükséges külön alaplakkot használni, így magát a színt kell felvinni elsőként. Nekem az a tapasztalatom ezzel a színnel (Lavender Lace), hogy két réteg szükséges a teljes fedéshez. 
  • CND Vinylux top coat fedőlakk: a folyamatot a fedőlakkal zárjuk, egy rétegben elegendő felkenni.
  • CND Solar oil és CND Spa lotion: a körömágy és bőrápolásról se feledkezzünk meg, ezek is fontosak, hogy megőrizzük körmünk és kézfejünk bőrének egészségét. Jojoba olajjal és E vitaminnal táplálják a körömágy területét, ezzel erősítik a környezeti hatásokkal szemben is.
A helyes lakkozás technikája:


Ahhoz, hogy a körömlakkunk tényleg tartós legyen, ahhoz a megfelelő technikát is alkalmazni kell. Első lépésben lezárjuk a színes lakkal a körömszéleket, majd a körömágynál kezdjük a lakkozást, ügyelve arra, hogy a bőrünkre ne kerüljön. Ez azért fontos, mert a bőrre nem tapad úgy a körömlakk, mint a köröm felületére, így ott elkezdhet hamarabb felválni, ezzel sérülékennyé válik a körmünkre felvitt lakk is. Végezetül a fedőlakkal is hasonlóképp járunk el, és így egy valóban 7 napig tartós eredményt kaphatunk.

Tapasztalataim szerint, az én gyenge, hajlékony körmeimen is simán kibírt 5 napot, ami hihetetlen! Soha egyetlen normál - vagyis nem gél lakk - ennyit nem bírt rajtam kopás nélkül. 5 nap után igénybevételtől függően azért már kopni kezdett, ami amúgy a helyes lakkozási technikával kiküszöbölhető lenne, de valahol mindig elcsúszok. Nekem a körömágy bőröm elég "rendezetlen", vágni nem szoktam és visszatolni is ritkán, vagyis gyakran ráfestek. Ahogy pedig fentebb is írtam, ez a tartósság rovására megy. A másik a megfelelő előkészítés, aminél azt vettem észre, hogy sima körömlakk lemosóval talán egy hajszálnyival kevésbé hatékony. Nem mondom hogy totál keresztülvágja az eredményt, mert azért úgy is szuperül teljesít, de azért érezhető.Összességében szerintem szuper ez a szett, és tényleg működik! El tudom képzelni, hogy akinek szép egészséges körmei vannak, annak akár még egy hétnél is tovább fent tud maradni ez a körömlakk. Azt meg ugye mondanom sem kell, most hogy dolgozom mekkora kincs ez a lakk, mert vasárnap felkenem és egész héten nem kell aggódnom a körmeim miatt (sajnos nem nőnek olyan gyorsan, hogy lenövésem legyen). Ja, és természetesen díszítéssel is működik, én mindig kenek a gyűrűsujjamra egy kis extra csillámos lakkot, nem befolyásolja az eredményt! 

A termékeket a Naillounge webshopjában (és üzletében) tudjátok megvásárolni!


A bemutatott termékeket tesztelésre kaptam! #promocio #cnd #cndnaillounge

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger