2020. március 3., kedd

4+1 Menő és újragondolt kokárda - hogy különleges legyen az ünnep!


Sziasztok! Hamarosan itt van március 15.-e ami egyet jelent azzal, hogy ideje feltúrni a házat a tavalyi kokárdáért! Ja, hogy már akkor se volt? De biztosan, hiszen akinek gyereke van (és már intézményesített is) annak ez a kis szalag kötelező tartozék március közepe táján. Mert ugye szalag, az olyan hagyományos, ráadásul tényleg mindenkinél lapul egy valahol... De gondoltál már arra, hogy lehet ezt sokkal modernebb kivitelben is tálalni? Ha nem, akkor mutatom mire gondolok!


Egy gyereknél (is) szempont, hogy amit magán visel, azt egyrészt magáénak is érezze, másrészt nézzen is ki valahogy. Na most egy kisgyerek nyilván még nem a kokárda jelentéséért fogja azt szívesen viselni, hanem a kinézetéért. Nem csoda hát, ha reggelente sok szülőnek küzdelem azt a kis szalagot a ruhára tűzni, mert hát tű is van benne, meg olyan uncsi is az a darabka. De nem idén! Idén összegyűjtöttem néhány "alternatív" kokárdát, ami nemcsak a gyerekek kedvét hozza meg az ünnepléshez, hanem a felnőtteknek is öröm ránézni, és biztos vagyok benne hogy az ünnepségen is sokan megcsodálják majd ezeket a kis alkotásokat a gyermekünkön.

Lássuk!


A legbájosabb gyerekdolgok számomra még mindig a filcből készült termékek, így számomra tényleg öröm ránézni ezekre a helyes kis kokárdákra a Bugacfilc-től.



Idén nem muszáj leragadnunk a ruhára tűzhető változatoknál, kislányos anyukák előnyben, ugyanis csodaszép nemzeti színű hajbavalókat találni a Ribbon love oldalán! Ezek ráadásul akár egész évben is hordhatóak!



Bogbag amellett hogy szuper textil zsákokat készít például a bevásárláshoz, most cuki kokárdákkal is készült a márciusra. Fiúkra is gondolt, nagyon menő az autós kokárda!



Igazán tündéri és aprólékosan kidolgozott szépséges kokárdákat találhatunk az AnKaságok oldalán is, ahol a hagyományos szalagos díszítés is visszaköszön, persze modern kivitelben.



Ráadásként jöjjön végül egy olyan kokárda, ami a nagyobb lányoknak és anyukáiknak lehet egy szuper alternatíva arra, hogy gyönyörű nemzeti ünnepünk emlékét őrizzék és hirdessék. Egy csodaszép, visszafogott fülbevaló a Mommies and Things -től!



Ti szoktatok még kokárdát viselni március 15-én?
Anett


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger