2017. szeptember 11., hétfő

A kedvenc őszi kiegészitőm: a táska


A napokban megérkezett a csomagom a Zaful webshoptól, amiben a fő elem egy csodaszép táska volt. Tudom hogy most a hátitáskák idejét éljük, a men leather backpack” menüpontban náluk is van pár vagány darab, de én most maradok a kis oldaltáskáknál.



Mindig is imádtam a táskákat, szerintem ezzel nem vagyok egyedül. Bár az utóbbi években nem nagyon van alkalmam kihasználni a bennük rejlő változatosságot, és mindig másik darabbal elindulni otthonról. Egyrészt állandóan átpakolni a sok "mamikelléket", másrészt meg megvan az az egy-két (három) jól bevált darabom amik gyerek mellett is bevállalhatóak. Egyrészt belefér minden ami kell, ha csak sétálni indulunk nyilván kevesebb cucc kell, de adott esetben elég sokat is el kell birnia a táskáimnak. Szóval ráfért a készletemre a frissités.


Az oldalról egy igazán őszies barna táskát sikerül választanom, mély barna szinével egyből megfogott. Ami még nagyon megtetszett rajta az a vastag szines pánt, ami mint kiderült levehető róla, de akár rendes vállpántként is használhatjuk mert mutatós és nagyon kényelmes. Ja és a cuki pomponról sem feledkezhetek el, szerintem feldobja nagyon a táska komorságát. A táska minőségével meg vagyok elégedve, nem gondoltam volna hogy ilyen jó tartású anyagból készült (műbőr!), nem esik össze üresen sem. Fölül cipzárral záródik, belül egy kisebb zseb van kb iratok férnek bele. A külső zseb egy közepes méretű telefonnak tökéletes, patenttal zárható. A szines pánt himzett - szerencsére nem festett, az olyan gagyi lett volna - gyönyörűen mutat rálógatva a táskára. Egyetlen probléma a pompommal volt, el volt szakadva az akasztója, pár öltéssel megjavitottam. Méretét tekintve pont beleférek egy olyan napon mikor csak a környéken korzózunk, vagy ha kocsival megyünk és külön zsákban táskában a fél lakás :) Szóval ami nekem belefér az egy fél literes ásványviz, egy csomag popsitörlő, egy pelus, a pénztárcám, a telefonom plusz a szokásos apróságok (kulcs, zsepi, rágó, stb). Nagyon szeretem ezt a kis táskát, jól mutat a babakocsira akasztva is!


Választottam még két igazán csajos dolgot is. Az egyik egy sellős sminkecset, hát mit mondjak, én bele vagyok szerelmesedve a sellős cuccokba most, van akinek az unikornisok, nekem ez. Bár hozzáteszem ez az első sellős cuccom, de már kinéztem egy nagy kötött takarót is :) Szóval az ecset egy cukiság, nagyon puhák a szőrei, egyszer mostam ki nem hullajtotta. A festéket szépen felveszi, egy kicsit ugyan porol de én mindent elnézek neki. Amúgy szerintem csak bronzositóhoz fogom használni, a kis vékony keskeny formája nekem ezt adja, de akár púder ecsetnek is jó lehet.

A másik csajos kis kiegészitő egy hajdisz szett, ami ezüst szinű levelekből áll. Vagyis egy karikán egy levél van és fonást lehet velük például disziteni. Nem titkolt vágyam hogy Szofi haját fonogassam és talán igy neki is jobban megjön a kedve ha ilyen mütyüröket aggatok bele :) Még élesben nem próbáltuk ki de amint sor kerül rá Instagramra úgyis teszek fel majd képet. Minőségre nem látok rajta semmi problémát, szerintem nem festett hanem fém minden része igy talán kevésbé fog kopni az idők során.

A szállitással nem volt gond, kb 3 hét alatt érkeztek meg a termékek és a posta hozta (nem a csomagos postás). Minden gondosan be volt csomagolva igy nem eshetett bajuk szállitás közben. Az árakat tekintve szerintem átlagos, nem drágább mint a hasonló kaliberű oldalak. Ha van kedvetek nézzetek szét az oldalon, szuper romperek is vannak, nem csak nyári kivitelben. Plusz 10% kedvezményért használd a ZFEN01 kódot!


Ti mivel dobjátok fel az őszi ruhatáratokat?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger