2017. szeptember 26., kedd

Smink és teszt | Urban Decay travel kit


Már nagyon hiányzott az "igazi" sminkelés, tudjátok amikor full sminket készithetek, igy kihasználtam végre az alvásidőt és az újdonságok adta első benyomásokat egy sminkben örökitettem meg.



Olyan rég volt már sminkes bejegyzés a blogon hogy ötezer képet készitettem a végeredményből, amiből jó ha 20 normálisan sikerült, szóval mondhatni minden téren kijöttem a sminkelési gyakorlatból. Viszont az első Urban Decay élményem mindenképp egy teljes smink keretein belül szerettem volna kiélvezni. 


Bevallom azért választottam ezt a kis utazó készletet, mert nem akartam hogy egy nagyobb értékű sminktermék kihasználatlanul álljon a polcomon, igy viszont kaptam több termékből is egy kis izelitőt. Nekem az Urban Decay márka mindig egyet jelentett a minőséggel, igy kicsit szomorú voltam hogy a ceruzája gyakorlatilag használhatatlan, mert úgy kiszáradt. Próbáltam hegyezéssel menteni de sajnos bentebb is eléggé darabos, nem lehet szépen felvinni a szemhéjra, igy őt nem is használtam a sminkben. A másik ilyen kicsi kérdőjel számomra a szájfény, nem ilyenre számitottam. Ez ugyanis egy műanyag végű tubusban van, és a műanyag csőrével kell felvinni az ajkakra. Ráadásul ajaknagyobbitó hatású, szóval mentolos és én ezt nem igazán kedvelem. Viszont az ize az finom, jó édes, szóval csak óvatosan vele. A szin egyértelműen nem az én szinem, szájfényhez képest elég intenziv. Az állaga sűrű és elég ragacsos is, ennek megfelelően elég tartós. 


Amire viszont egy rossz szavam nem lehet az a szemhéjpúder. Ez egy csoda, fantasztikus a szine és úgy egyben mindene. Nagyon pigmentált, szinte már krémes, szépen felveszi az ecset és a szemhéjon is szépen megtapad még alap nélkül is. Csodás a fénye, ez a Mushroom árnyalat egyébként ami egy piszkos barnás, ezüstös fényű kis csoda, elég nehéz is volt fényképezni. Gyönyörűen mutat a szemhéjon, és ha minden Urban Decay szemhéjpúder ennyire csodás akkor már értem miért rajonganak érte oly sokan.



A sminkhez használtam más szemhéjpúdert is mert egy kis zölddel ki akartam egésziteni, szerintem jól áll neki. Igazából egy kis füstös sminkre vágytam, nagyon hiányzott már. Szemhéjalapként végül egy jumbó cerkát használtam, ezen is szépen megtapadt a szemhéjpúder. Középre került a Mushroom árnyalat, a szemzugban egy fényes krémes terméket tettem és a külső V-ben egy kis zölddel és barnával satiroztam. Annyira mefoghatatlan ez az árnyalat, szürkés és barnás is, egyben fémes is, totálisan odavagyok érte. Próbálkozni fogok még vele nedves ecsettel is, esetleg tusvonalként, kiváncsi leszek mennyire tartós igy.




A sminkhez felhasznált termékek:


Ti mikor viseltetek füstös sminket utoljára?


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger