2017. szeptember 9., szombat

Notino haul - 2017 szeptember (+ VIDEÓ)


Ismét egy bontogatós videó került fel ma a csatornára, remélem nem bánjátok és nézzétek el nekem hogy kicsit szétszórt vagyok a videóban ugyanis amint megérkezett a doboz egyből rávetettem magam de akadt némi nehezitő tényezőm....


Gyerekek mellett videózni sosem könnyű, mivel mostanában nem igazán alszanak egyszerre igy néha "kénytelen vagyok" úgy elővenni a kamerát hogy Fanni ébren van. Szerencsére jól eljátszik magában, kivéve most, kétszer is le kellett állitanom a felvételt mert mérges lett a csörgőre amiért nem fért be egyben a szájába :) Na ennyit a háttérinfókról és most jöjjenek az izgi termékek!

Megint vegyes lett a csomag, van benne smink is és arcápolás is - cuki termékekkel! Ha érdekel miket tartalmazott a dobozka akkor itt tudjátok megnézni a videót!



Személyes kedvencem a két arcmaszk a HolikaHolika-tól a Magic Baby Pet vonalról, az kutyusos egy öregedésgátló arcmaszk, a cicusos pedig egy frissitő és nyugtató maszk. Nem ismerem még a márka maszkjait, most próbálom majd ki először őket, de ezeknek a cuki csomagolásoknak alapból nem lehet ellenállni. Valamint most nagyon rá vagyok kattanva ezekre a sheet maszkokra szóval jól jött az utánpótlás. Az egyiket már fel is tettem, hát...... :) A másik kis különlegesség a csomagban a Lancome kis arcra való Genifique szettje, amiről a videóban nem sok mindent tudtam elmondani... A szett minden bőrtipusra ajánlott, tartalmaz egy nappali arckrémet, egy szérumot és egy mini szempillaspirált. Ebből csak a spirált próbáltam egyelőre, tényleg fantasztikus! Végül pedig egy kis smink is került a csomagba méghozzá a TheBalm  LaBalmba szemfesték paletta. Már rég szerettem volna kipróbálni tőlük egy palettát a pirositóm mellé és rá esett a választás, mert ebben van egy matt világos barna szin is ami a satirozást segiti. Remélem jól szerepel majd élesben is!




0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger