2016. május 2., hétfő

Újdonságok az arcápolási rutinomban


Az elmúlt időszakban kipróbáltam néhány - számomra! - újdonságot az arcápolási rutinomban, van köztük tisztitó, ápoló, hidratáló és még sminktermék is. Ma róluk lesz szó!


Először is erről a Colo levendula virágvizről mesélnék, ami egy MommyMia boxban került hozzám és eleinte csak kerülgettem. Én már irtam máskor is hogy minden kencét először magamon próbálok ki és csak utána próbálom ki Szofin - nos ezt azért irtam mert ez egy multifunkciós virágviz, babákra is lehet használni. Én még ugyan Szofira nem fújtam belőle, magamra viszont annál többször! Nagyon szeretem arcpermetként használni, frissitő, enyhén illatos permetről van szó. Smink fölé nem fújom mert ahhoz túl vizes a végeredmény amit nyújt, de egy kertben töltött délután után nagyon fel tudja dobni a bőröm.


Szerintem a konjac szivacskákról is már mindenki hallott és biztos sokan próbáltátok is, nos én még csak idén ismerkedtem meg vele, méghozzá a DM saját márkás Ebelin szivacskájával. Nagyon különleges kis dologról van szó, első használattal elvarázsolt. Szuperül tisztit, eltávolitja az elhalt hámsejteket, mérsékli a csúf mitesszereket, hatékonyan kezeli a zsiros bőrt és még megannyi jó tulajdonsággal rendelkezik. Én esténként használom az épp aktuális arctisztitómmal igy pihe-puha és tiszta bőrrel fejezem be minden napomat.


A következő termék egy sminkcucc lesz, a L'Oreal nude magique BB krém, amire a Glamour napok alkalmával csaptam le féláron és áldom az eget hogy adtam neki egy esélyt ugyanis az üzletben kipróbálva elég furának tűnt. Ugyanis kinyomva fehér a krém, apró kis barna pontocskákkal, sokáig nézegettem a kézfejemen majd elkezdtem szétkenni és lőn csoda, a fehérből szép barnás árnyalat lett. A végeredmény arcon egy természetes hatású, félmatt BB krém, nagyon szeretem használni, én az ujjaimmal viszem fel és úgy is tökéletesen csikmentes lesz. 



Végül pedig egy újfajta micellás viz, a Garnier kétfázisú micellás vize, persze nekem is ki kellett próbálni annak ellenére hogy csak rosszat olvastam róla. A Garnier "hagyományos" micellás vize nagy kedvencem, ezért gondoltam mégiscsak kipróbálom ezt is. Sajnos nálam is irritációt okozott a szememben, nem is hogy csipte hanem hogy hosszú percekig alig láttam tőle, tiszta homály volt minden. A sima szempillaspirált is alig tudta leszedni. Viszont arcon nagyon szeretem használni, az olajos komponensnek köszönhetően nagyon puha és hidratált lett tőle az arcbőröm. Egyébként csak nekem fura hogy egy micellás viz ennyire illatositott? Egy ilyen terméknek pont a tisztaságról és egyszerűségről, a bőrbarátságról kéne szólnia erre tele van illatanyaggal. Fura.


Ti milyen arcápolási újdonságokat próbáltatok mostanában?

2 megjegyzés:

Unknown írta...

Nekem igazából minimális az arcápolási termékeim száma. Csak éppen annyi amennyi kell. Egy alverde rózsás arckrém illetve szintén ettől a márkától egy szemkörnyékápoló. Garnier micellás víz (jelenleg nem a hagyományos, hanem külön a pattanásokra kifejlesztett.) ezen kívül szintén Garnier pure active arclemosót. Hetente egyszer pedig arcmasz, ami jelenleg az Avon afrikai shea vajas változata. :)

Anett írta...

Eszti: egy szemkörnyékápoló nekem is elkélne, azt hiszem ez lesz a következő amit beújitok

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger