2016. április 28., csütörtök

Weleda mandulás testápoló érzékeny bőrre | Teszt


Ha van valami a szépségápolásban amit szeretek "elsumákolni" az a testápolózás - szerintem nem vagyok ezzel egyedül. Sajnos rajtam nem segitettek a zuhanyzás közbeni testápolók, én mindtől nyálkás maradok, igy én továbbra is a hagyományos megoldást követem és igy tavasszal végre elrakhatom a vastag testvajakat és jöhet valami kellemes lágy krém - ma egy ilyenről lesz szó itt a posztban!


Szerencsére ahogy jön a jobb idő, úgy a bőröm is kezd kevésbé kiszáradni - sajnos kivétel ez alól a kezeim, de erről már irtam - szóval épp itt az ideje hogy a vastag testvajakat lecseréljem egy könnyed hidratálóra. Nálam egy testápolóval szemben a legnagyobb elvárás - persze azon túl hogy hidratáljon - az az hogy ne legyek tőle ragacsos. Ezt két dologgal tudja elérni egy termék: ha jó az állaga és könnyen fel is szivódik. Szerencsére ezen a téren tökéletesen teljesit ez a mandulás testápoló tej.


A másik fontos hogy kellemes illata legyen, és használata után a bőrömön is megmaradjon ez a kellemes illat. Nos, ezen a ponton sajnos nem vagyok teljes mértékben elégedett vele, azt mondjuk hozzátenném hogy a mandulás kézkrém elég magasra tette a lécet e téren, az tényleg hamisitatlan finom mandula illatot szolgáltat. Ez viszont, olyan kesernyésebb inkább és sokkal kevésbé intenziv mint a kézkrém párja. Nem mondom hogy kellemetlen, de nem is tetszik különösebben.

Ez a nyomós kiszerelés pedig elsőre tök praktikusnak tűnk, de aztán a használat során több bosszúságot okozott mint hasznot. Az elején mikor még nem krémes a kezem akkor is ügyeskedni kell vele hogy úgy nyomjam hogy ne ugorjon ki a kezemből sugárban, vagy hogy ne folyjon le a tubus oldalán a termék. Ha pedig már krémes a kezem akkor elég nehéz normálisan kipumpálni belőle a krémet. Szóval inkább kézkrémnél tudnám elképzelni ezt a kivitelt.

Összességében nagyon szerethető termékről van szó, elégedett vagyok a hidratáló hatásával, én 2-3 naponta szoktam használni a lábaimra, a többi testrészre elegendő hetente visszatérnem. Az illatát tényleg sajnálom, bár biztosan van aki a kesernyésebb mandula illatért rajong, én maradok az édeskés vonalnál. Ha felkeltette az érdeklődéseteket ez a termék akkor az Iparfüméria kinálatában ITT tudjátok megrendelni ezt a 200 ml-es kiszerelést.

Ti milyen testápolót használtok tavasszal?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger