2016. május 5., csütörtök

Weleda citrusos tusfürdő krém | Teszt


Tavasszal/nyáron különösen kedvelem a zuhany alatti frissitőket, főként ha valami gyümölcsös dologról van szó. Ez a citrusos tusfürdő krém volt a legutóbbi "áldozatom", ma róla lesz szó a posztban.

Ahogy a neve is mondja ez egy krémtusfürdő, bár az állaga annyira nem tömény, elég jól el lehet oszlatni a nedves bőrön. Viszont ahhoz eléggé krémes hogy szépen hidratálja a bőrt, az átlagos szárazsággal elbir, viszont nekem a lábszáram a "kritikus" ilyen szempontból, ott utána kell hidratálnom. Amit még nagyon szeretek benne hogy az arcbőrömnek is jól esik a frissessége, mivel nem tartalmaz radirozó szemcséket ezért talán bátrabban és sűrűbben is használom arcra mint a radirozós társát. Az Ebelin konjac szivacskájára szoktam tenni egy borsónyit és szuperül együttműködnek a tisztitásban. 

A bio termesztésből származó narancs és citrom illata viszonylag erősnek mondható benne és a bőrön is érezhető marad egy rövid ideig. A habzását közepesnek mondanám, szivacson egész szépen habositható, habfürdőként viszont nem ajánlom elpocsékolni, ahhoz túl jó kis tusi ez. 

Ha felkeltette az érdeklődéseteket ez a termék, akkor az Iparfümériánál tudjátok beszerezni ezt a 200 ml-es kiszerelést ITT.


Nektek melyik a kedvenc citrusos terméketek?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger