2016. május 18., szerda

Parfümkalandok | Agent Provocateur Edp


Ezer éve nem volt már parfümteszt a blogon, de most végre egy újabb taggal bővült az én csodás kis gyűjteményem, méghozzá egy igazán különleges - provokativ - illattal. Ma róla lesz szó!

Azt már többször emlitettem hogy nagyon kedvelem a karakteresebb illatokat, legyen az akár téli vagy épp nyári darab. Én a melegebb évszakban is simán magamra fújok olyan illatokat amiket mások már esetleg túl soknak mondanának. Persze "sok" és "sok" között is különbség van, és ez az illat most pont egy ilyen kakukktojás. Még számomra is. Ezt csak és kizárólag télen fogom tudni használni annyira karakteres és jellegzetes, sőt, lehet hogy még télen is picit "sok" lesz még nekem is. Meglátjuk.

Ez a cuki kis szett egy miniparfümöt (EDP - 5 ml) és egy habfürdőt (50 ml) tartalmaz, nagyon nehéz neki ellenállni, olyan kis bájos ebben a rózsaszin-fekete kis szütyőben. Szeretem az ilyen kis szetteket, szerencsére ehhez habfürdő van és nem testápoló, persze az se rossz csak már az olyan megszokott.

A márkáról

A márkát az ismert tervezőnő, Vivienne Westwood fia, Joseph Corré és Serena Rees alapította 1994-ben. Joseph stílusa lázadó, kreatív és merész, ami által az Agent Provocateur kiemelkedik a többi rivális márka közül. A nevéhez hűen a márka fő célja, hogy szakítson a brit prüdériával. Reklámjaik provokatívsága sokakat megbotránkoztatott az elmúlt években, ám talán éppen emiatt szerepel számtalan sztár örömmel kampányaikban, mint például Kylie Minogue, Kate Moss és Paris Hilton is. 2000 óta már saját parfümöt is forgalmaznak. (forrás: Krémmánia)

Természetesen a véleményeket is elolvastam róla és az alapján kicsit olyan Avril Lavigne - Wild rose jutott eszembe, de ég és föld a kettő, nem is hasonlitanak. Nagyon erősen érződik ebben a füstös jelleg, teljesen olyasmi érzetet kelt mint mikor egy füstölőt meggyújtunk és az az égett virág illat belengi az egész házat, vagy mikor ősszel az avart égetik. Én nem mondanám szexinek, vagy legalábbis nem abban a tekintetben ahogy általában egy ilyen jelzővel illetett illatra gondolunk. Sokkal inkább "domina" illat, ez megy és letaglóz, rádtelepszik és hatalmába kerit. Egy egészen picurka mennyiség is olyan intenziv illatfelhőt eredményez hogy csak na. Ezek miatt nem is tudom elképzelni magamon csak télen. 

A habfürdő is elég tömény de sokkal viselhetőbb mint a parfüm. Egy picit érezni lehet fürdés után a bőrön de nyilván ha még tusfürdőt is használ az ember akkor ki lehet iktatni :) Jól habzik és kellemes elmerülni benne bár nem éppen megnyugtat hanem inkább felvillanyoz ez az illat, igy egy fárasztó nap után nagyon jól tud esni, kb mint egy csésze kávé.

Ti ismeritek ezt az illatot? Kedvelitek?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger