2016. május 13., péntek

Weleda árnika masszázsolaj | Teszt

Régen úgy voltam a masszázsolajokkal hogy minek, mire tudnám én ezt használni? Mert nyilván egy "igazi" szépségszalonban történő masszázshoz nem én fogok olajat vinni meg amúgy sem igazán járok ilyen helyre. Otthoni használathoz pedig túl soknak találtam, viszont időközben rájöttem hogy sokféleképpen használható, igy ma már szinte napi társaim. Ma is egy ilyen multifunkciós olajról fog szólni a poszt.

Már az elején lelövöm a poént, én nem igazán massziroztatok, nem járok ilyen helyekre és otthon is maximum magamnak szoktam kicsit a talpam, vádlim vagy épp a kézfejem átnyomkodni. 

De akkor mire is használok egy ilyen olajat?


  • bőrfeszesitésre. Egész egyszerűen a még nedves bőrömbe dolgozom be, igy nagyon könnyen is alkalmazható, jól siklik a bőrön és egészen mélyen hidratál. Használata után puha és selymes marad a bőröm, szerencsére egyáltalán nem ragad.
  • az árnika gyulladás és fájdolomcsillapitó gyógynövény ezért jól alkalmazható sportolás előtt (vagy akár utána is) a fájdalom, izomláz vagy húzódás kezelésére. Én az egész napos lépcsőzni tanitás után szoktam a térdem bekenni vele, és néha a derekamra is ráfér... #justmommythings
  • az árnika a vérömlenyek felszivódását is segiti igy miután nekimentem minden létező kiálló dolognak a kertben a kék foltjaimat is segit rendbetenni.
  • a gyulladáscsökkentő hatását a szúnyogcsipéseken is lehet kamatoztatni, felénk valami gigaszúnyogok vannak és szerencsére engem annyira "csipnek" hogy ha én ott vagyok Szofira rá se néznek! 
  • valamint én fürdőolajként is bevetem, pár csepp a kádba és már lehet is ejtőzni (persze a habokról is gondoskodom!)


Összességében tehát egy egyszerű terméknek tűnik ugyan de számos területen bevethető, jól kihasználható olajról van szó. Ez egy 50 ml-es kiszerelés, mivel kevés kell belőle bárhogy is használjuk ezért jó sokáig elég lesz, az Iparfümériánál lehet online megvásárolni ITT.


Ti szoktatok masszázsolajat használni?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger