2016. január 25., hétfő

Ebay wishlist! | Párnák


Mostanában (megint) nagyon sokat szörfölök az ebay-en, ezúttal viszont nem a sminkekre vagyok ráfeszülve hanem a dekor részlegre, azon belül is a párnákra!

Most ezekből hoztam egy rövid válogatást, bár igazából órákig tudnám sorolni melyik miért tetszik és hogyan, mivel tudnám őket együtt elképzelni, csak akkor sosem lenne vége a posztnak. Igazából ahogy nézem, az ebay-en töredék áron bárki megtalálhatja az izlésének megfelelő párnát/huzatot, legyen az gyerekszobába való vagy éppen egy letisztult nappaliba. Lássuk akkor mik az én kedvenceim közülük.

Gyerekszobába már-már kötelező darab, nincs olyan nap hogy ne jönne szembe velem Instagramon valami hasonló. Egyszer nekünk lesz ilyen az biztos, csak lassan már a gyerek nem fér be az ágyba a sok párnától!



Nem csak gyerekszobában tudnék elképzelni egy kis játékosságot, ami azért nem felhőcske de mégis kissé gyermeteg. Egy szép kis fa, ami olyan mintha egy kisgyermek rajzolta volna valahogy mindig kedvességet sugároz. De a többi tollas se rossz persze!


Kedvenceim a letisztult, kissé vintage darabok, mint amilyenek ezek a geometrikus mintákkal megáldott szépségek. Ezek mellett egy-egy harsányabb darab is szépen mutatna szerintem


Nagy szerencsénkre az ebay-en nem muszáj egy párnát is vennünk elég csak a kültakarót! A cuki állatok itt is nagyon mennek, egy-egy giccses darabtól eltekintve azért találhatunk kedves példányokat is. Egy cicuska részemről jöhetne :) vagy Grumpy Cat


Hát de! Aki szereti a sütiket, azon belül is a szines kis csodákat annak egyből megjön az étvágya egy ilyen cuki párnára.



Ti mivel szoktátok feldobni a lakást ha csak egy kis apró változásra vágytok?

3 megjegyzés:

bree írta...

Ènis nézelődtem párna téren mostanába. Vannak nagyon szuperek, egész jó àron.

bree írta...

Ènis nézelődtem párna téren mostanába. Vannak nagyon szuperek, egész jó àron.

Sil írta...

Felhős (és napocskás) párnája az IKEÁ-nak is van:
http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/20264429/

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger