2013. január 11., péntek

Mixed stuff - studs and glitters

Olyan rég szerettem volna már kipróbálni egy ilyen vegyes díszítést, és most végre eljött ennek az ideje is!
A studded nail - vagy szegecses köröm nem egy mai találmány, de én még csak most próbáltam ki először. A lényege hogy pici gyöngyöket, köveket vagy strasszokat kell a körömre ragasztani, ez történhet teljes körmön vagy valamilyen alakzatban is. Az én kedvencem a teljes körömre felvitt "szegecs", amit én sima kaviár manikűrhöz vásárolt kis golyócskákkal készítettem. Az alapszínre - ami az OPI Her majesty's secret service - húztam egy harmadik réteget és ebbe helyeztem el a pici kaviárokat. Majd egy réteg átlátszó fedőlakk következett. Picit azért látni képen is hogy van rajta fedőlakk, de messziről nem látványos, úgy éreztem muszáj használnom mert különben fél pillanat alatt a ruhámban vagy a hajamban kötnének ki. Így viszont két napig viselhető volt!
A középső ujjam csak matt fedőlakkot kapott, ami sajnos már nem működik úgy mint fénykorában, alig venni észre a matt hatást, kell egy új :( A kisujjamra próbáltam valami mintát alkotni, először fűzőre gondoltam, de aztán ez lett belőle - feldobtam néhány glitterrel is.

A mutató ujjamra ezüst glitterek kerültek háromszög formában, nagyon tetszik ez a minta így, de ehhez picit hosszabb körmök kellenének úgy gondolom. A hüvelyk ujjam szintén matt fedőlakkot kapott de nem látszik belőle úgysem semmi :(
Felhasznált lakkok:
- OPI Her majesty's secret service
- Essence quick dry topcoat
- Elf matt finisher
- Rose nail - art nail polish black
- Essence nail tip painter - ezüst
- Nail caviar és glitter

Ti kedvelitek az ilyen vegyes díszítéseket?

3 megjegyzés:

Thündérke írta...

Nekem nagyon tetszik! Főleg a "golyócskás" ujjad *-*

Anett írta...

Thündérke: köszi :)

Neon Rider írta...

szupiiii:D ügyes munka.

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger