2013. január 4., péntek

A hetem sminkekben - 1. hét

Awww...elkészült az első hét smink-összefoglalója! Rövid lett mert szerencsére három napos héttel kezdtük az évet! Ezúttal előre elárulom a kedvencem - csütörtöki arany/barna:
De azért nézzük az egész hetet is egyben, bele kell rázódnom, visszanézve a tavalyi első hét sem volt valami fényes...

Szerda: ez jól tükrözi az első nap hangulatát :) a képek egy része túl sötét, a másik része meg túl világos lett, az én hangulatom is így ingadozott a nap folyamán egyébként. De ez a virágos felső azért picit feldobta a hangulatom. Nem mellesleg olyan rég használtam már ezt szupi NYX hármas palettát, ebben van az egyik kedvenc lila árnyalatom :)

Csütörtök: jó lenne már elszakadni a MUA Undressed palettájától de nem tudok! Annyira szépek ezek a barna árnyalatok! Az első képen jobban látszik hogy arany is volt a szemhéj közepén, ide egy árnyékos képet választottam, mert itt pedig a mélyítővonal és az a fölötti sötét barna az élethű szín :)

Péntek: itt már inkább a szempillákat próbáltam hangsúlyozni több-kevesebb sikerrel. Az alsókat egyszerűen nem tudom kifesteni, mindig összekenem magam, így egy nedves törlőkendővel leszedtem inkább az egészet :)

Remélem jól telt az év első hete nálatok is!

8 megjegyzés:

djkaty írta...

Mind gyönyörű, a szerdai bogyószínei pedig csodásak :-)

Viszkok Fruzsi írta...

a csütörtök a kedvencem :P

Gabica írta...

A pénteki sminked annyira szép és természetes, tökéletes a hétköznapokra, de mégsem unalmas a tusvonaltól.

beautylamourblog.blogspot.hu

Anett írta...

Köszi lányok :)

JinglingApricot írta...

Ismételten gyönyörűek! :) Csak így tovább! :)

Thündérke írta...

A csütörtöki lett a legszebb :$ gyönyörűek ezek a barna árnyalatok ! És mindig ámulok-bámulok, hogy milyen hosszú pilláid vannak :).

Andyciccc írta...

Szeretem a heti sminkösszefoglalóidat, mindig olyan szépre sikerülnek :)) nekem valahogy sosincs időm reggelente komolyabb sminket összedobni, általában csak bb krém, pirosító, spirál és tus kerül fel. Amikor valamiért akad plusz 5 percem, akkor viszont én is teszek színt a szemhéjamra :) és mennyivel máshogy mutat úgy az arc :) nekem a szerdai a kedvencem

Elíz írta...

Csütörtök a legszebb :)

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger