2012. február 1., szerda

Januári kedvencek!

Túléltük az új év első hónapját, én személy szerint még a karácsony hatása alatt álltam az első pár hétben. Az e havi kedvenceim közé bekerült egy (vagyis két) teljesen új, egy közepesen régi ismerős és egy "véndiák" is. Nézzük őket így, időrendben!
A csapat két új tagja a két OPI körömlakk. Igazából az egész kollekciót (ITT) ide tehetném a havi kedvencek közé mert mindet imádom, de ők ketten a legkülönlegesebbek. A repedezős lakk azért van itt, mert óriási meglepetés volt számomra hogy ez jó (ITT és ITT)! A kék flitteres (Last friday night ITT és ITT) pedig azért mert nagyon jól látszik az alapszín is, a hűvös kék, a sok pici flitter alatt.
Töretlenül használom a különböző arcmaszkokat, több kevesebb sikerrel. Közepesen régi ismerősként - mivel ez már a sokadik csomag, nem most kezdtem - nagy kedvencem lett ez a thermo maszk, olyan jóleső érzés feltenni, átmasszírozni az arcom miközben felmelegíti a bőrt.
A legrégebbi versenyző pedig a W7 77 színű palettám, amit mostanában nagyon sokszor előveszek. Minden szín pigmentált benne, és enyhén selyemfényű. A kép nem igazán adja vissza a színeket sajnos...a jobb oldali két sor rózsaszín és nude színeket tartalmaz.

Most pedig jöjjenek a Ti kedvenceitek (meglepő módon megint/ még mindig a Garnier BB krém áll az első helyen)

Hajrá február!

1 megjegyzés:

Thündérke írta...

A kék flitteres lakk még mindig annyira csodaszép :$

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger