2012. február 20., hétfő

Depotting project és az UNII paletta

Mindig csak lestem mások milyen szuper palettákat hoznak létre a mono szemhéjpúderek egy palettába helyezésével. Ehhez persze szükséges a meglévő festékek depottolása - ami egy nagyon izgalmas feladat, legalább is nekem az volt - illetve egy új otthon a szemfestékeknek. Amikor először megláttam ezt az UNII palettát annyira megtetszett, hogy igazából másra már nem is tudtam gondolni alternatív megoldásként. 
Egész hamar - 5 munkanap alatt - megérkezett, már nagyon türelmetlen voltam. Szerencsére az erős doboz és a több réteg bubis fólia teljesen megvédte, épen érkezett meg hozzám.
A külső tok elején a paletta képe míg a hátulján néhány alap információ látható.
A tokból kicsúsztatva jelenik meg a belő dobozka ami a palettát tartalmazza. Itt a kedvenc mondatom a "Depot or not to depot. That is the question." Azért aki ezt a dobozt tartja a kezében annak ez már nem kérdés :)
Pluszban még a külső tokot a perforációnál feltépve belül megnézhetjük hogyan is működik ez az egész.
A paletta 6 különböző színben kapható, én a Pear és a Crystal között vacilláltam, mert ez a két szín az amit tényleg bárhol elő mernék venni mert letisztult, semmi feltűnősködés és szerintem elegáns is. (a feketét viszont túl komornak találtam a képeken) Végül a fehér - Crystal - mellett döntöttem, egész egyszerűen azért mert jobban tetszik "feltöltve" ez a színű paletta.
Belül egy jó nagy tükör is található, illetve járt hozzá egy ív öntapadós mágneslap ha esetleg nem működne magától a folyamat :) Igen, ilyenbe persze sikerült is belefutnom!
Már jó régen kiválasztottam a "beköltözőket" módszernek pedig a hajvasalós megoldást választottam, ez tűnt a legegyszerűbbnek mert csak felmelegítettem a készüléket, rátettem egy alufólia darabot, erre a szemhéjpúdereket és mehet is az olvasztás.
Összesen 6 áldozata lett a műveletnek, a Golden Rose 06-os kékje volt a tesztalany, rajta gyakoroltam, ő azóta már visszaköltözött az eredeti lakhelyére :) A legkönnyebb dolgom a Catrice-el volt, kb 5 perc hőhatásnak megadta magát, aztán jött a Golden Rose, ők kb 15 percet igényeltek, az Essence pedig kb 20 percet. Az Astor-nál azt hittem feladom mert már vagy 45 percet sütöttem mire elkezdett kijönni....
Itt azért látszik hogy a két nagy Golden Rose elég sok helyet elfoglal, ezért nem is akartam belepakolni olyan színeket amiket sosem használok. Sajnos az Essence - Love Talk színe nem mágneses, vagy ragasztani kellene az aljára az öntapadós mágnes lapból, de az meg olyan vastag hogy hülyén nézne ki úgy szerintem. Nagyon kár érte mert szeretem ezt a barna színt, olyan sok mindenre használható!  Ennek a színnek muszáj benne lennie! A másik sajnálatos dolog pedig hogy az Astor arany színű festéke pedig nagyon domború nem olyan lapos mint a többi, ezért eléggé furán néz ki a palettában.
Belefért állítva a két kis Elf ecsetem is, bár utazáshoz biztos nem raknám bele mert nem mágneses egyik sem.

Nagyon tetszik ez a paletta, igazából már használtam is kétszer (nagyon hiányzott belőle az a kis barna Love talk...) én simán kibírnék vele egy egész hetet is, persze szemsmink terén :) Amúgy a "költöztetés" óta is lelkesen nézem a depotting videókat és olvasom a bejegyzéseket mások palettáiról mert olyan jó volt valami újat alkotni a meglévőkből!

Ti hogy álltok a depotting projekthez?

2 megjegyzés:

AA-dmin írta...

Jó lett - szép a fehér paletta is.

Thündérke írta...

jajj nagyon jó lett:$ nekem is kell ilyen tartóóóóka most :D

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger