2018. május 28., hétfő

Smink és teszt - BH Cosmetics Floral blush


Végérvényesen is beköszöntött a tavasz - vagy már a nyár - igy ideje volt beszereznem egy igazán színpompás, ragyogó pirosítót. 


Valami olyan árnyalatot kerestem amilyenem még nincs, igy szinminták alapján a BH Cosmetics Floral pirositója közül a Fiji Fun nevűre esett a választásom. Azért erre mert ezt kicsit olyan bronzositós jellegűnek láttam, vagyis amellett hogy rózsaszin és fényes még egy kicsit barnás beütése is van a nagyobbik szinnek benne. A mintákon nem látszott hogy lenne benne csillám, szóval remélem hogy a tetején lévő csak egy kis réteg, ami majd a használat során le fog kopni. Külsőre nagyon szép a kialakitása, kicsit a TheBalm márkára emlékeztet ezzel a papir tokkal és mágneses nyitóval, nomeg a tükörrel benne. 


Sajnos mikor felviszem az arcomra akkor már egyáltalán nem látszik a bronzositó jelleg, csak az élénk rózsaszin rész, igy bronzositóként értelem szerűen nem tudom használni, sebaj, pirositónak viszont nagyon tetszik. Ilyen árnyalatom még valóban nem volt, vigyázni kell vele mert rettentően pigmentált, amit akár negativumnak is értékelhetnék, mert ez az árnyalat, plusz még a nagyon apró arany kis csillámok benne, megspékelve egy nagy pigmentáltsággal...hát igencsak nagy odafigyelést igényelnek a sminkelés során. Szóval csak óvatosan vele!



Nekem végül is úgy tetszik leginkább magamon ha a két szint egyszerre viszem fel. Eddig még nem kopott le róla - vagy hát nem is tudom még hogy tényleg csak a felszine arany csillámos-e picit, de az arcomon nem vettem észre hogy csillogna, szerencsére. Közepesen tartósnak mondanám, nap végére eléggé elhalványul, főleg ha épp száraz volt alatta a bőröm mikor felvittem. A kis tükörért és a csodás kivitelezésért viszont plusz pont jár a márkának, mert már csak ránézni is jól esik olyan szép.





Ti milyen pirositót használtok tavasszal/nyáron?


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger