2018. május 16., szerda

L'oreal Revitalift Cica nappali és éjszakai krém | Teszt


Bevallom egyre jobban foglalkoztat a bőröregedés elleni küzdelem, igyekszem minél többet tenni annak érdekében hogy kevesebb ráncom alakuljon ki és a meglévőek kevésbé látványosak legyenek. Ebben van segitségemre ez a két arckrém. Jópár hete használom már őket, igy mostanra kialakult a véleményem róluk, amit ebben a posztban meg is osztok veletek.


A termékeket tesztelésre kaptam, nagyon örültem nekik mert igazán "testhezállóak" nekem, mivel ahogy fentebb is irtam a bőröregedés elleni harc kellős közepén vagyok, van mit halványitani és azért még van mit megelőzni is. A termékcsalád három elemből áll, egy nappali és egy éjszakai krémből illetve egy szemránckrémből. Ezek közül én az első kettőt próbálhattam ki.


Mindkét terméket használhatják érzékeny bőrűek is mert bőrgyógyászatilag tesztelték őket. A nappali krém ráadásul még alkoholmentes is, ami külön szuper hir, emellett illatmentes, szinezékmentes és még parabénmentes is. Nagyon örülök hogy más kiszerelést kaptak, amúgy is szeretem a csőrös, kinyomós változatokat, de igy meg nagyon egyszerű megkülönböztetni őket a fürdőszobapolcon, még félig alvó üzemmódban is! 


L'Oreal revitalift Cica cream - nappali öregedésgátló, regeneráló krém

Azt igéri hogy, csökkenti a finom ráncok megjelenését, javitja az arcbőr rugalmasságát és vizmegkötő képességét és megújitja az arcbőr védőrétegét. 

Már első használatkor feltűnt hogy az állaga kissé géles de mégis egy gazdag krémről van szó. Sokkal testesebb mint az előző nappali arckrém amit használtam. Könnyű felkenni, eloszlatni az arcbőrön és viszonylag gyorsan be is szivódik. Egy érdekes selymes érzetet hagy maga után, nem ragacsos egyáltalán! Nagyon szépen kisimitja és feltölti reggelente az arcbőröm, és sminkelni is lehet rá természetesen. Bár én nem használok alapozót vagy épp BB krémet, de a pirositó és a bronzositó sem lesz rajta foltos. Viszont annak ellenére hogy illatmentes mégis van egy nagyon finom, alig érezhető virágos krém illata, amit én nagyon szeretek. A csőrös megoldásnak köszönhetően pedig szuperül adagolható, én úgy használom hogy az arcom és a nyakam egyes részére felpöttyözöm a krémet, majd felfelé irányuló körkörös mozdulatokkal bemasszirozom. Igy nem csak sima és élettel teli lesz reggelente a bőröm hanem egy kicsit fel is frissit és felébreszt még a nehezebb reggeleken is! Ja és sose felejtsétek el felvinni a krémet a nyakatokra is!


 L'Oreal Revitalift Cica - éjszakai öregedésgátló krém

Ez egy igazán különleges éjszakai krém, könnyed "puding-szerű" állaga van, mikor kiveszek belőle egy kicsit nem sokkal utána visszanyeri formáját és újra sima a krém felszine, igy minden használatkor olyan mintha még érintetlen lenne a krém, nagyon érdekes. Centella Asiatica koncentrációt tartalmaz amit a kinai orvoslásban nagyon régóta használnak a bőr helyreállitó képessége miatt. Nem gondoltam volna hogy én valaha ennyire fogok tudni szeretni egy éjszakai krémet, de ez tényleg fantasztikus. Hamar beszivódik, és nagyon nagy a hidratáló képessége, még ha valami brutál arcradirt is használok előtte akkor is tökéletesen visszahidratálja a bőröm és szuper puha lesz a használata után. Ez a hatás simán kitart reggelig is, olyan mintha valami regeneráló maszkot tettem volna fel estére. Az apróbb ráncaimat szerintem a kettő közül ez a krém halványitotta leginkább, imádom használni!


Ti használtok bőröregedésgátló készitményeket?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger