2014. december 22., hétfő

Naobay arcápolási termékek | Teszt

A Naobay termékeket - vagyis egy arckrémet és egy arclemosót - még az októberi Pixiboxnak köszönhetően ismerhettem meg. Egyébként ezek voltak az egyik kedvenceim abból a dobozból, hiszen új márka, natúrkozmetikum - így azt sem bántam hogy egy újabb arckrém kerül a fürdőszobapolcra.
A Krémmánia szerint
A Naobay egy természetes kozmetikumokat gyártó márka. 
A termékek magas minőségű összetevők felhasználásával készülnek, melyek biológiailag lebomlók, állati eredetű, illetve az emberi szervezetre károsan ható anyagokat nem tartalmaznak. A tégelyek újrahasznosított anyagokból vannak, a különleges fa csomagolások és betétek faipari üzemekből származó fahulladékból készülnek. A címkéken százalékos pontossággal tüntetik fel a természetes és organikus összetevők arányát, ezzel is támogatva a fogyasztó tiszta és érthető tájékoztatását.
Az organikus összetevők, a csomagolás és a gyártási folyamat is ellenőrzött, ECOCERT minősítéssel rendelkezik. A csomagoláshoz felhasznált faanyag felelős és fenntartható erdőgazdálkodásból származik. A termékeket és összetevőket állatokon nem tesztelik.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Egyébként a teljes kiszerelésű termékek közül van amelyik csodás fa csomagolást kaptak, így külsőleg is mondhatjuk hogy eléggé extra termékekről van szó. A beauty box-ban utazó méretű (30 ml) termékek voltak, mint írtam fentebb egy arckrém és egy krémes arclemosó. Mivel már írtam párszor hogy az ilyen krémes lemosókat én nem kedvelem, így ehhez a termékhez sem fűződik komoly kapcsolatom, néha használom de inkább nem. Ez nem az ő hibája, egyszerűen nekem arclemosókban nem jönnek be ezek a krémes cuccok. De annyit elmondhatok róla hogy illatban és állagban kb ugyan olyan mint az arckrém és használata után hidratált lesz a bőr, nem kell pluszban még krémet is használni. Ez így a téli hidegben jól is jöhet a száraz arcbőrnek. Én nedves arcbőrön szoktam eloszlatni mint például egy radírozós lemosót, majd pedig langyos vízzel leöblítem,


Készítettem képet a tubuson lévő leírásról és az összetevőkről is, ha valakit érdekel itt megnézheti a következő képen.
Most viszont térjünk rá a kedvencemre, amit rendszeresen használok is, van hogy reggel van hogy este és van hogy mindkét alkalommal, attól függően hogy igényli a bőröm. Ez az oxigenizáló arckrém igazán különleges darab, tényleg olyan érzés mintha feltöltené a bőröm - nem mondom hogy pont oxigénnel, de van benne valami amitől különlegesen puhának és kisimultnak érzem az arcom. Épp ezért egyáltalán nem gond ha reggel viszem fel mert annak ellenére hogy nem egy híg darab mégis pikk-pakk beszívódik és lehet is rá sminkelni. Az illatát muszáj még megemlítenem, elég érdekes, kicsit gyógyszertári jellege van kis narancsos beütéssel de meg lehet szokni, eleinte nem kedveltem, most sem mondanám hogy imádom de már észre sem veszem.
Az állaga közepesen sűrű ezért azt hinné az ember hogy nehezebb eldolgozni de nem, egyáltalán nem. Először meg is szívtam mert elég sokat nyomtam ki a tubusból így jutott bőven a nyakamra is. Szóval tényleg elég egy kisebb mennyiséget kinyomni belőle. Én a szemem körül is simán használom sőt az ajkaimon is, nincs is ráírva hogy szemkörnyéken ne használjuk - mint más arckrém esetében már olvastam ilyet. Nem is irritálja a szemem még az illata sem.

A márkának van hivatalos magyar oldala is, akit érdekel ott körülnézhet még milyen termékeik vannak, mert igazán széles a kínálat.


Ti próbáltatok már valamit ettől a márkától? Nektek bevált?

Follow Szépség morzsák és egyéb gondolatok

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger