2014. december 2., kedd

TheBalm shadow/blush - Cabana Boy | Teszt

Szerintem mindenki vágyik néha egy kis extra kényeztető "luxusra" a gyűjteményében, valami olyanra ami itthon nem, vagy csak nehezen érhető el, valamire amiért külföldön rajonganak a beauty körökben...én is így találkoztam a TheBalm termékekkel.
 Aki olvassa a blogot az tudja hogy nem vagyok egy nagy hype párti, ritkán csábítanak el a külföldről beáramló óriási lelkesedéssel körülvett termékek, viszont sok külföldi blogot/youtubert követek így azért találkozom elég sok különlegesebb darabbal a monitoron keresztül. Ilyenek voltak a TheBalm termékei is, amik bevallom elsőként a csomagolásukkal varázsoltak el. A kemény papír borítású, könyvszerűen nyíló paletták és a kedves, bohém grafikák amikkel borítják a termékeiket hihetetlenül csábítóak a beauty-ra éhezők számára. Vagyis számomra :)

Így nagyon örültem mikor megpillantottam pár terméküket az Iparfüméria kínálatában és így ki tudtam próbálni tőlük valami cukiságot! A theBalm egyébként egy amerikai márka, termékeik parabénmentesek és nem tesztelnek állatokon. Vannak náluk a pirosítókon túl persze szemhéjfestékek és minden mi szem-szájnak ingere, érdemes végignézni a kínálatot. Én egy pirosítót választottam amit elméletileg lehet szemhéjpúderként is használni de én nem szeretem keverni a dolgokat, annyi szép szemhéjfestékem van, de jó tudni hogy szükség esetén a szemünkre is kenhetjük, nem lesz baj belőle.
 Az árnyalat a Cabana boy nevet kapta és hát igen, teljesen a tengerpartok hangulatát idézi nem csak színben hanem a csomagolásában is. Belül egy kisebb tükör is helyet kapott ami nagyon praktikus tud lenni és ha már van fedele akkor miért ne legyen benne tükör? Hát persze hogy legyen benne! Körülötte a pálmafás minta nagyon üdítő! A "paletta" jelmondatának tekinthetjük a "so many man so little time...." feliratot ami igazából jól leírja azt az életérzést amit ez a pirosító képvisel.
Külön kis papírtokban is benne volt

Színét tekintve egy erősebb lilás tónusú rózsaszínnek hat a pan-ben, és már ott is látszik mennyire szép fénye van. - amit sajnos csak vakuval tudtam lencsevégre kapni de úgy meg nem az igazi, így nézzétek meg inkább a swatchon lent. 8,5 gramm a termék ami elég sok, szépen bele lehet nyúlni egy nagyobb ecsettel is mert jó nagy a felülete. Száraz bőrön használva nem az igazi, valahogy nem adja ki azt a szép fényt és a tartósságát sem, ezért én mindig minimum a reggeli hidratálókrémem aláteszem. Ha véletlenül kimarad a reggeli arcápolás akkor inkább másik pirosító után nyúlok. A kezemen egy kis hidratáló van csak szintén, az arcomon pedig színezett hidratáló (nem nevezném BB krémnek ... de ez egy másik történet).
 Én egyébként általában föntebb szoktam helyezni az arcomon a pirosítót és a bronzosítót meg pláne, de úgy vettem észre hogy ez az árnyalat az orcáimon mutat a legszebben. Nagyon bájos, üde és természetes lesz a végeredmény - ha nem visszük túlzásba. Ugyanis nagyon jó pigmentáltsággal bír, így egy vékonyabb, gyengébb szálú ecsettel szoktam csak belenyúlni és az épp jó  mennyiséget vesz fel belőle hogy a lenti eredményt produkálja.

Összességében imádom ezt a kis bohém pirosítót, aki szeretné magát meglepni egy extra cukisággal vagy valami új márkára éhezik annak bátran ajánlom. 

Nektek van valamilyen különlegesebb sminkterméketek?


Follow Szépség morzsák és egyéb gondolatok

3 megjegyzés:

Queen of my mistakes írta...

Szép színe van nagyon, én a Hot mama-val kacérkodom inkább :)

Unknown írta...

Én a The Balm Sexy Mama Antishine Translucent Powdert rendeltem meg epernetről, mert ott a legolcsóbb az ingyenes postával együtt. Már úton van felém, az első The Balm termékem lesz. Mást is rendeltem, de ezt az áttetsző púdert már régóta nézegettem, lejött az árából 20%, kb. 4000Ft volt így. Azóta nincs raktáron (gyakran szokott) még éppen időben vettem meg.

Unknown írta...

Amit Te vettél 5451Ft jelenleg eperneten (ingyenes a postázás) tehát olcsóbb, mint az iparfüméria (ahol gondolom fizettél a szállításért). Ha már rendeltél onnan akkor %-os kedvezményed is lehet a rendelés árából+néha akcióznak eleve, akkor érdemes külföldől rendelni főleg, ha erős a Ft, szintén olcsóbb minden.
Egy Benefit palettát akartam még rendelni, de pont elfogyott... majd talán jövőre.

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger