2013. július 25., csütörtök

A tökéletes nude lakk nyomában

Sokáig kerestem a tökéletes nude színt, ami jól áll a bőrszínemhez és még a formuláját is tudom szeretni. Azt hiszem megtaláltam eme sápadt rózsaszín lakkocska személyében.
 Előtte próbálkoztam már a barnás árnyalatú nude színekkel de nagyon nem álltak jól a rózsaszínes bőrömhöz. Úgy mutatott rajtam az a szín mintha "beteg" lennék...Aztán kipróbáltam az Essence egyik nude lakkját, aminek hűvös, világos rózsaszín színe volt, de a formulája csapnivaló...csíkoz rettentően, átlátszik és az árnyalat sem áll jól. Aztán neten nézelődtem és így találtam rá erre a L'Oreal color riche lakkra ami képek alapján nagyon megtetszett, gondoltam egy próbát megér.
 Azóta felváltva ez van a körmeimen vagy egy meggypiros árnyalat :) ez a kettő nálam most a favorit, olyannyira hogy általában nem is díszítem őket semmivel. Most azonban kivételt tettem és gondoltam megmutatom nektek is ezt az egyszerű manikűrt.
 Egyébként ebben a lakkban még az a különleges hogy a különböző fényviszonyok közt egész más arcát mutatja. Az első képen a felső kép árnyékban készült, ráadásul a lemenő nap fényében ettől kissé szürkés lilás árnyalata lett. A többi kép napsütésben készült, ezeken szép krém rózsaszín lett, néha azért a lila arcát is megmutatja :)
 Egyre jobban kedvelem ezeket a Color Riche lakkokat, már a fehérrel is egészen elégedett voltam, nem tökéletes ugyan de messze a legjobb fehér amit eddig használtam. Ez az árnyalat pedig még annál is jobb, kicsit más az állaga is, sokkal könnyebb vele dolgozni. Ráadásul rengeteg árnyalatban kapható az iparfüméria webshopjában, én még egy zölddel is szemezek!
L'Oreal color riche nail polish - 205 - Rose Bagatelle
Mint mondtam a díszítés rendkívül egyszerű lett: 2 rétegben használtam a Rose Bagatelle árnyalatot, majd mikor megszáradt, a felső részre kis háromszöget rajzoltam az OPI Bring on the bling árnyalatával (ohh még mindig i-i-i-mádoom) ezt nem vártam meg hogy megszáradjon, azonnal egy-egy kis arany színű követ nyomtam a közepébe. Végül egy réteg fedőlakkal fixáltam.

Ti a rózsaszínes vagy a barnás nude árnyalatokat kedvelitek?


Follow Szépség morzsák és egyéb gondolatok

4 megjegyzés:

Unknown írta...

tényleg nagyon nagyon gyönyörű:)

www.laurenkoromlakkgyujtemenye.blogspot.com

Manna (mannakörmök) írta...

nagyon szép lett. *-*

Unknown írta...

A nude lakk színe nekem nem tetszik, de maga a díszítés jó lett! :)

Anett írta...

Köszi lányok! :)
Niki: régen én sem szerettem egyik nude árnyalatot sem egyébként, aztán megbarátkoztam velük (kb 5 év kellett hozzá!)

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger