2013. július 9., kedd

Kedd esti cukiság - kutyasztori

Régen mutattam már képeket a kiskutyánkról (jaj már nem is olyan kicsi!) ezért most hoztam egy rövid videót is a játékáról.
 Két héttel ezelőtt már az egyik füle teljesen állt, csak a másik volt kajla és ettől olyan irtózatosan édes ábrázata volt hogy csak na. Sajnos arról az időszakról nincs képem, azóta ugyanis visszakonyult... nem tudom hogy lehet ez, mi már biztosra vettük hogy legalább az egyik fülét hegyezi mikor szólítjuk :)
 Az az igazság hogy egyre bátrabb lesz ahogy növekszik, és ez mindenre igaz. Mostanában már szokott ugatni, van amikor a játékát is megugatja, nagyon édi! Vannak napok amikor alig bírok elindulni reggel otthonról anélkül, hogy ne rágná szét a bokámat. Ez igazán kellemetlen főleg ha harisnya is van rajtam... Nagyon szeret harapdálni minket, kb ahol ér, ruha és hús a legjobbak számára :)
A másik cukiság amit művel, és a videóban is láthattok majd belőle részletet, hogy végiggyalogol az ivóvizén. A videón csak egyik lába van az edényben, de ez általában úgy zajlik hogy az első két láb fixen az edényben kezd, aztán az egyiket kiveszi és jön helyette az egyik hátsó. Ja, és van amikor vissza is tolat és a hátsó lábait újra megmártja :) Annyira szeretném ezt a rituálét kameravégre kapni mert ilyet még soha egyik kutyánk sem csinált!

Remélem tetszett nektek a videó, és nem bánjátok hogy megint magával ragadott a kutya-imádat :)


Follow Szépség morzsák és egyéb gondolatok

8 megjegyzés:

PAncsi írta...

Jaj, nagyon édes a kis kajla fülével! :-)
Jöhet bármikor újabb kép, videó :-D

Fifi írta...

Imádom a kutyusokat, a kölykök pedig egyenesen ennivalók, ahogy Jerry is tündér. Nekünk most egy tacsi kölykünk van, szerintem nap hosszat tudnék róla áradozni. A rágásmánia nálunk is megvan, nincs is jobb a gazdi husikájánál. Teljesen feltudják dobni az ember napját:)

Bellala írta...

Meg kell zabálni :) Képeket, videókat mégmégmég!!! Bellusomnak is jó ideig kajla volt a füle,bár ő tacskóból van (nagy részben),naaaagy fülekkel, elég viccesen nézett ki,ahogy az egyik füle felfelé állt, a másik meg lekonyult, mintha nem is lenne neki :)

Vincze Mariann írta...

Az első kép übercuki! :D A vízben járás nálunk is mindennapos volt, amíg kicsi volt a kutyusunk. :)

Anett írta...

Örülök hogy tetszett nektek a videó :) és annak is hogy rajtam kívül más is tudja mit jelent ha rág egy kiskutyus, vagy éppen vízben jár! :)

E73 bioarcapolas blog írta...


Nagyon sokat nőt mióta utoljára láttam, imádom ilyen korban a kiskutyákat, nagyon aranyos :)

Elíz írta...

Jajj de kis cuki! :) Kis ártatlan képet látom már gyakorolja, hogy mikor majd rosszaságokat művel, akkor majd bevethesse :):)

djkaty írta...

Cukiság-túladagolás :-D

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger