2013. július 17., szerda

Astor és Rimmel újdonságok

Nagyon szeretem az újdonságokat böngészni a drogériák polcain (és persze a neten is) azt pedig különösen szeretem ha valami gyöngyszemre akadok. Az Astor és a Rimmel is hamarosan új termékekkel jelentkezik, ezek közül az én kedvencem mutatnám most meg részletesebben.
De haladjunk inkább visszafelé, kezdjük a sort a két szempillaspirállal. Az első a képen a Rimmel ScandalEyes Retro Glam spirálja, melynek segítségével a felejthetetlen 60-as évek szexi megjelenését utánozhatod, homokóra formájú keféje kifelé és felfelé íveli a pillákat. Ez annyira nem hozott lázba, kíváncsian várom majd azért róla a teszteket :) A második a képen - a sexy lila - már kissé más tészta, sokkal jobban tetszik kinézetileg és a keféje is sokkal extrább. Ez az Astor Big@Beautiful Lovely Doll szempillaspirál, melynek segítségével igazi lencsibaba szemeket varázsolhatsz magadnak, különleges, “labdás végű” keféjével tökéletesen formázhatod pilláid. Hű..de jól hangzik! Ezt tuti megnézem közelebbről is majd!

És akkor a végére hagytam a személyes kedvencem, az Astor Soft Sensation Lipcolor Butter ápoló ajakrúzs, igazi nyári termék, finom, átlátszó színek, halvány, édes illat, csak könnyedén színez , lágyan ápol. Szerintem nagyon jól sikerült a dizájnja is, exkluzív érzetet kelt az aranyozás rajta. Szépen mutatna a gyűjteményemben az biztos, sajnos kénytelen leszek nagyon-nagyon közelről is megnézni magamnak. Erről hoztam egy kis hivatalos infót is:

Nem kell tovább keresgélnie, ha luxusmegjelenésű ajkakra vágyik!  A Soft Sensation Lipcolor Butter ápoló ajakrúzs vaj pigmentekben gazdag összetétele mély intenzitású színt biztosít. A szuperfényes, ragyogó eredmény igazi luxus érzést kelt!   

A 8 gyönyörű trendi színben kapható Soft Sensation Lipcolor Butter ápoló ajakrúzs a választékos stílus kifejező eszköze.  A divatbemutatók legújabb sminkjei által inspirált, a divat előtt egy lépéssel járó paletta természetes nude, erőteljes pink, vörösszőnyegre való vörös és gyönyörű barna színeket tartalmaz. A mindennapi eleganciához választhatja a sötét Loved Up árnyalatot, vagy a mesés fuksziát a Guilty Pleasure-t, esetleg a drámai hatásért a feltűnő karmazsinvörös Cheeky Cherry-t. Bármilyen hangulathoz, öltözethez megtalálja a legjobban illő Soft Sensation Lipcolor Butter árnyalatot! 


Egyszerű használat, egyenletes végeredmény

Csücsörítés! Az Astor Soft Sensation Lipcolor Butter ápoló ajakrúzs használata könnyű és egyszerű:
  • a rúzs speciálisan kiképzett hegye precíz felvitelt biztosít.
  • a krémes textura könnyed mozdulattal azonnal és egyenletesen felvihető az ajkakra, telt, hibátlan fedést adva.
  • a szín nem fut ki, nem repedezik meg, így biztosítja az ajakak tökéletes kontúrját.  

Árnyalatok:                             NUDE             Loved Up 002
                                                                       Hug Me 008
                                               PINK               Delicate Lilac 007
                                                                       Burnt Rose 009
                                                                       Guilty Pleasure 012
                                               VÖRÖS          Pretty Poppy 005
                                                                       Cheeky Cherry 015
                                               BARNA           Amazon Chic 014                 

Javasolt fogyasztói ár:                       2699.-Ft
Bevezetés:                                         2013 július      
 

Nektek hogy tetszik ez a kis ajak-csoda?



Follow Szépség morzsák és egyéb gondolatok

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger