2013. július 14., vasárnap

A 2. blogszülinap

Jajj...jajj ma van a második blogszülinapom!
Rengeteg dolog történt a bloggal és velem is az elmúlt egy évben. Voltak és vannak is nagyon nehéz időszakok az életemben amik akaratlanul is meglátszanak a blogon. Bár nagyon igyekszem távol tartani ezeket a dolgokat innen, hogy ez az én kis szigetem maradhasson, hogy csak jót adjon nekem és persze nektek is. Hogy mindig úgy tekinthessek rá mint egy örömforrásra, kikapcsolódást jelentsen minden egyes perc amit itt töltök vele és ezzel együtt Veletek is! A két év alatt soha nem jutott eszembe hogy abbahagyjam, még egy fél gondolat erejéig sem. Olyan volt hogy napokig nem volt kedvem írni, akkor nem írtam, szerintem a legfontosabb hogy csak akkor írjak amikor ténylegesen tudok koncentrálni az írásra.

A két év alatt 632 posztot írtam, ez hihetetlen, remélem hogy még sokszor ennyit sikerül majd összehoznom. Nagyon boldog vagyok hogy kitartottam a blog mellett és nem adtam fel soha, szerintem ez azért van mert hihetetlen örömet és kikapcsolódást jelent számomra! Az elmúlt időszakban elég sok "bloggerbalhé" vagy nem is tudom minek nevezzem ... volt az éterben, ami kissé elszomorított. Nem értem hogyan fordulhat ilyen elő...vagyis de...de én úgy vagyok vele hogy az élet más területein, a munkámban annyi versenyhelyzetet és konfliktust kell kezelnem hogy itt a blogon egyszerűen már nem vagyok hajlandó rá. Nem érdekel mások mit vásárolnak, sőt, mindenkinek jó nagy haulokat kívánok ugyanis imádom a haul videókat nézni :) Felőlem mindenki azt vesz fel amit akar és olyanra festi magát amilyenre akarja, mert szerintem simán megférünk egymás mellett, nagy az internet, nem kell acsarkodni!!! Elégedett vagyok a statisztikákkal is, a feliratkozókkal és lájkok számával is. Nem fogok csak azért naponta posztot írni, cuki kutyás képeket megosztani és ontani a videókat mert hogy minél többen nyomják meg azt a bizonyos gombot. Főleg mert időm sincs rá és nem verseny ez. Egy szó mint száz sok sikert kívánok a saját blogomnak és mindenki másénak is! :)

Természetesen ha van valami poszt vagy videó kérésetek azt továbbra is szívesen fogadom és igyekszem teljesíteni (egy tusvonalas vidivel még adós vagyok....) és nagyon köszönöm hogy kitartottatok velem a második évre is!


Follow Szépség morzsák és egyéb gondolatok

5 megjegyzés:

Dalma ( : írta...

Boldog BlogSzületsnapot! :)

Monika írta...

Boldog blogszülinapooooot :)

Gabi86 írta...

Boldog Blogszülinapot! :)

Anett írta...

Köszönöm! Nagyon remélem hogy a harmadikat is megérem :)

Elíz írta...

Boldog Blogszülit! :)

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger