2012. május 16., szerda

BYS Hot corals - NOTD

A BYS lakkok közül elsőként a Hot corals árnyalatot mutatom meg, mert a  Matte aqua kék színét eddig csak lábujjaimon mertem bevállalni olyan nagyon-nagyon kék! Ha esetleg jönne a nagy nyári meleg akkor talán megjönne ehhez a lakkhoz a kedvem nagyobb dózisban is.

Mostanában nagyon rákaptam a korall színre, a lavinát a DM zsákbamacskában lévő Just shout! körömlakk indította el, majd ezt követte a Coral tonic rúzs és most ott tartok hogy nincs napom korall nélkül.



  • A képeken két rétegben van fent a lakk, alap és fedőlakk nélkül!
  • Mikor először kipróbáltam nagyon vékonyan vittem fel és úgy kellett belőle a három réteg is hogy legyen normális fedése.
  • A lakk picit hígabb a szokásosnál de szépen terül, amit az ecset kialakítása is segít. Az ecsete nem vékony de nem is a lapos széles fajta, valahol a kettő között helyezném el, egész jól használható. Bár én a széles ecset pártján állok :)
  • A színe inkább korall piros, a benne lévő csillámok nagyon különlegesek, nekem a pelyhes lakk jut róluk eszembe mert pont úgy játszik rajtuk a fény mint a pelyheken, sárga-narancs-piros színekben pompáznak.
  • A száradási idő...hát, talán ez lehet az egyetlen gyenge pontja, úgy 20 percet hagytam száradni de reggelre lenyomatos lett. Lehet hogy mégis jobb lenne belőle a 3 vékony réteg...
  • A tartóssága alap és fedőlakk nélkül szintén átlagos, a harmadik napra már már megkopott a két leggyengébb körmömön. Gondolom ezen az eredményen azért javít valamennyit ha használunk hozzá legalább egy jó fedőlakkot.
 Ti próbáltatok már BYS lakkokat?

5 megjegyzés:

Vikii írta...

szerelmes lettem ebbe a lakba :)) gyönyörű színe van :)

Marcsi Kincsesládikája írta...

Nagyon szép ez a lakk :))

Monic írta...

Szépséges! A csillámok nagyon különlegessé teszik.

Thündérke írta...

Annyira szép :) de ez a száradási idő... meg az ágynemű nyomat nem faja :S

Anett írta...

Nagyon bízom benne hogy legközelebb ha ügyelek a vékony rétegre akkor nem lesz lenyomatos reggelre, mert amúgy nagyon bejön ez a szín. Egyébként a matt kékkel nem volt ilyen problémám :)

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger