2012. május 28., hétfő

MAC Frost lipstick teszt

Mint azt már írtam, rúzs választásnál elsődleges szempont volt nálam a szín hordhatósága, vagyis hogy olyan legyen amit a hétköznapokon jól ki tudok használni. Szerintem már feltűnt Nektek a sminkes bejegyzésekből hogy ritkán hangsúlyozom a szám erős, feltűnő színekkel, ahhoz pedig elég ritkán járok bulizni hogy rááldozzak egy drágább feltűnő árnyalatra. 
Fekete papírdoboz - összetevőlista
A 'Frost' rúzsokról azt kell tudni, hogy közepesen pigmentáltak, kicsit szárítják az ajkakat és frosty finishhel bírnak az állaguk pedig inkább a kemény felé hajlik. Ezzel a "szárít-nemszárít" dologgal úgy vagyok egyébként mint körömlakkoknál a tartóssággal, nálam ugyanis semmi nem bír ki 3 napnál tovább míg másnál igen :) De tény hogy ennél a rúzsnál érezni a szárító hatást - mondjuk én más rúzsnál is érzem - így előtte mindig hidratálok egy könnyű krémmel. Egyébként akit ez nagyon zavar, az a Cremesheen családban nézelődjön inkább.
MAC lipstick Créme de la femme
Az árnyalat amit választottam a Créma de la femme nevet viseli, ami egy lilás rózsaszín fényes szín, néhány árnyalattal sötétebb csak a szám színénél és a lila alaptónusa sem észrevehető annyira hogy nappalra túl sok legyen őt viselni.
 MAC lipstick Créme de la femme
Jó ez a töltény-szerű kialakítása, a fekete rész érdes, nem olyan sima mint más termékek csomagolása. Szerencsére a rúzst teljesen vissza lehet tekerni a tokba, így sérülés kizárva bár én már egyszer leejtettem de semmi baja nem lett! A másik dolog ami nagyon tetszik benne az az illata, finom vaníliás és nem az a tolakodó mű illat (vagy műanyag...). Körülbelül 3 órát bír ki az ajkakon, utána szép egyenletes kopásnak indul.
MAC lipstick Créme de la femme
Ezen a képen teljesen lilának tűnik úgyhogy gyorsan elő is kerestem azt a képet amit a legtöbbet nézegettem amikor színt próbáltam választani, hát ott is hozza a lila formáját - nem tudom hány rétegben mintázhatta (kép ITT) de ez alapján biztos nem őt választottam volna. Viszont így utólag érdekes volt visszanézni :)
 MAC lipstick Créme de la femme
Nálam a mintán egész más arcát mutatja szerintem, mondjuk én nem a szabadban fotóztam, de a természetes fény megvan, a felső két áthúzással míg az alsó egyel készült.
MAC lipstick Créme de la femme - swatch
Közelről inkább rózsaszínes

Nagyon nehéz fényképezni ezt a színt nem tudom miért, a felső "szájon" túl világos, fényes lett, az egész arcos képen pedig kicsit sötét. Az igazság valahol a kettő között van, de nem gond, mert napi sminkben még nagyon sokszor elő fog kerülni - egyszer pedig csak sikerül majd elcsípnem teljes valójában.

Mostanában eléggé rákattantam a rúzsokra, szóval ha tudtok ajánlani szép, különleges de azért hétköznap is hordható színt akkor várom a tippeket!

5 megjegyzés:

Nóra írta...

nagyon jól áll,igazi mindennapi rúzs :)

Marcsi Kincsesládikája írta...

Nagyon szép :)

E73 bioarcapolas blog írta...

Szép színt választottál :)

Monic írta...

Széééép! A MAC Angel is egy egész természetes árnyalat, hasonlít ehhez.

Anett írta...

Monic: próbáltam azt is, de az kicsit sápasztott, bár lehet csak az üzletben lévő világítás miatt. Áhh...ha legközelebb megyek azért újra "felpróbálom" :)

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger