2017. szeptember 19., kedd

Garnier olia hajfesték - 5.15 jeges barna | Teszt



Már épp ideje volt egy újabb hajfestős projektnek nálam...mivel az előző "ecsetes" festés egész jól sikerült ezért ismét ilyen terméket választottam.



Bevallom kicsit világositani akarok a hajszinemen, mert alapból is majdhogynem fekete de azért még barna, és az előző festék is elég sötét volt, ezért ezúttal egy kicsit melegebb árnyalatot választottam. A Garnier Olia hajfestékeit már azóta nézegetem kb mióta kikerültek a boltokba (szóval elég rég óta) csak az ecsetes festés miatt tartózkodtam tőle eddig! Az tetszett meg benne hogy ammónia mentes, 100% őszhaj fedést igér és természetes virágolajat tartalmaz. Ez is tartós hajfesték, tehát nem a kimosható szinező fajta és bár az árnyalat neve jeges barna, mégis a dobozon egy sokkal melegebb árnyalat szerepel elérhető végeredményként az én hajszinem tekintetében. Szóval ezek ismeretében választottam őt, persze a kedvező ára is meggyőzött, ha jól emlékszem 1500 Ft körül van egy dobozzal (én egyet vettem).


A doboz az alábbiakat tartalmazza:

  • szinelőhivó krém,
  • hajfestékkrém,
  • selyem & fény hajápoló balzsam,
  • egy pár kesztyű,
  • használati utasitás.


Mikor kinyomtam a tubusok tartalmát azt hittem semmire se lesz elég ez a mennyiségű krém, de aztán nem igy lett. Sőt, a végére még pár kenetnyi maradt is pluszba amit még szét tudtam oszlatni a hajamon. Az illata fantasztikus, nyoma sincs annak a jellegzetes szúrós hajfesték illatnak, tényleg kellemes virág illat lengte be a a fürdőszobát. A krém állaga pont jó lett, nem csöpög de jól kezelhető, könnyű eloszlatni a hajon. Ami még nagyon tetszik benne hogy egyáltalán nem csipi egy icipicit sem a fejbőrt. Én amúgy soha nem voltam még allergiás egyetlen hajfestékre sem, de azért szoktam érezni egy kis kellemetlen csipkedést néha a fejbőrömön amikor már közeledik a lemosási idő. Na itt ilyen sem volt! Plusz pozitivum hogy csak fél órát kell fent hagyni és a balzsam több alkalomra is elegendő!

A végeredmény
Összességében elégedett vagyok a végeredménnyel, bár a szin sötétebb lett mint amire a dobozon lévő kép alapján számitottam. De tetszik, a fényben kicsit gesztenyebarna fénye van, bent a lakásban sötétbarnának látszik. Ősztakarása átlagos, picit vörösebbek azok a szálaim, de szerencsére nem rikitó. A vállig érő hajamra tehát elég lett egy dobozzal, nem lett hátul sem foltos, igy egész gazdaságosnak mondható. A balzsamja is szuper, bár elég nehéz volt kiöbliteni a hajból, de száritás után nem éreztem nehezebbnek tőle a hajam. A végeredmény egy egészségesen fénylő, az eredeti hajszinemhez nagyon közeli árnyalat lett tehát.



Ti milyen hajfestéket próbáltatok ki utoljára?




0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger