2011. augusztus 17., szerda

Elcsábultam egy kis haul-ra

Pedig nagyon igyekeztem magam visszafogni a nyaralás alatt, de hát nem tudtam teljes mértékben ellenállni. Megfogadtam hogy nem veszek semmi smink terméket hiszen nem ezért mentünk, de ha már úgyis ott van az ember, vétek lenne kihagyni a lehetőséget. Kb. egy órát töltöttem el a DM-ben, főleg mert kint voltak a Cute as hell és a Return to paradise kollekciók darabjai is, persze lerabolva :) Ebből már ki lehet találni hogy Essence-ről lesz szó, limitáltról lesz szó (ezért csábultam el) és elég aktuális a téma, mert Ballerina backstage!
A csábítás másik elkövetője a Nivea volt, ugyanis én még nem találkoztam Nivea sminktermékekkel, de valahol olvastam már róla és fogalmam sincs hogy itthon kapható-e.

Róluk lesz szó:




Essence Ballerina backstage - Blush souflé 01 Prima ballerina
Sajnos csak egy színben kapható, és ez a halvány babarózsaszín nekem túl világos (lehet hogy majd télen jó lesz?). Mondjuk sminkben még nem próbáltam mert egyelőre nem tudom elképzelni a nyári barna színemen, persze lehet hogy jól mutatna. Maga a szín egyébként tetszik :) és az állaga tényleg habos, elsőre kellemesen "belemártottam" az ujjam :) A habos állagból szerintem következik hogy könnyebb eldolgozni mint más krémes pirosítókat. Tartósságról még nem tudok nyilatkozni. Szerintem építhető a szín de az már nem lesz természetes hatású.
A szemhéjkrémek szine nekem nem jött be, sem a szájfényeké mondjuk ez utóbbiból nem is volt talán csak 1 féle, a körömlakkok is le voltak rabolva csak a két legvilágosabból volt, pedig a fekete nagyon tetszett volna :(




Nivea Eyeshadow - 69 Hypnotic black
Azért választottam ezt a színt mert különlegesnek tűnt (!) a fekete festékben lévő bronz/bordó apró csillámok miatt. Sajnos ezek felkenve már nem igazán látszódnak, vagy csak kellene alá alap. A mintákat alap nélkül készítettem, sminkben még nem próbáltam, de ott úgyis lesz alatta valami. Az állagát tekintve eléggé porzik, ezért is kell valami alap ami megtartja. Színre inkább sötét szürkének mondanám vagy "kevésbéfeketének" :)




Talán itt látszik valami kis csillám.

3 megjegyzés:

Kinga írta...

Nagyon tetszik a Nivea szemhéjpúder mert különleges a színe! :)

Bikira írta...

Nekem a Nivea csomagolása tetszik. Nagyon jópofa a zár+kulcs forma. Kíváncsi leszek a vele készített sminkre.:)
(Andi)

Thündérke írta...

Húú ez a Nivea eyeshadow nagyon tetszik:) és a csomagolását is jól kitalálták:)

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger