2011. augusztus 12., péntek

DM haul!

A "változatosság gyönyörködtet" alapon bementem múlt héten a DM-be kicsit körülnézni, mert már elég rég nem voltam, és mert már untam a Rossmann kínálatát, ahová kb két naponta mentem be az elmúlt időszakban vagy az új trendkiadás miatt vagy az akciós cuccok miatt. Sok újdonságot nem fedeztem fel, az új S-he termékek meg továbbra sem tetszenek, így csak pár általános cuccot (mosószer, kamilla virágzat, c-vitamin) és néhány akciós sminkterméket hoztam el. Ez utóbbiakról lesz most szó.

Mindkettő Manhattan termék, eddig csak egy szemhéjpúderem volt tőlük, mert nem éreztem úgy hogy az áráért valami kimagaslót kapok, átlagos terméket pedig lehet venni ennél olcsóbban is. Van mondjuk pár olyan szín a kínálatukban pl szemhéjpúderekből amit más márkánál nem láttam még, de ezt hívják kompromisszumnak, valamit-valamiért. (egyébként én is egy ilyen különlegesebb lila szemhéjpúdert vettem tőlük még ezer éve)

A mostani szerzeményeim egy jumbó szemceruza és egy nude rúzs voltak. Mivel az akciós kosárkából túrtam ki őket meg is lepődtem hogy nincsenek széttrancsírozva, azért a biztonság kedvéért a rúzst jó alaposan megkoptattam egy pzs-n, a ceruzát pedig kihegyeztem.

Manhattan Intense Moisture & Gloss - 53G és Go Big! Eyeshadow pen - 63N Golden Mauve


A rúzs átlagos tartósságúnak ítélem, mert én hajlamos vagyok "elfogyasztani" szó szerint....az íze viszont borzalmas! A ceruzának hihetetlen szép aranyló fénye van, persze nem tudtam normális képet készíteni róla mert olyan mintha esteledne pedig még csak délután kettő van.... no mindegy, az utolsó képen talán átjön belőle valami.

Balra a ceruza, jobbra a rúzs

A ceruza, itt egy kicsit látszódik az arany fény!
Ti szeretitek a Manhattan termékeit?


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger