2011. augusztus 6., szombat

Egyéb gondolatok #2


 Már egy hete vagyok beteg.....hogy lehet nyáron megfázni??? Komolyan nem értem. Mondjuk van pár tippem hogy mikor történhetett de most már mindegy. Amúgy is kezdek javulni, kezdetben a recept nélkül kapható szerek gyógyítottak, majd mikor láttam hogy "halottnak a csók" effekt van áttértem a házira. Igen...arra....belső fertőtlenítést hajtottam végre. Nem mondom hogy teljes a gyógyulás, de majd a többit megoldja a napocska. 
Mikor ezt írom szerda este van, mikor megjelenik a bejegyzés szombat, pont egy napja tart a nyaralásom, így a "távoli múltban" arra gondolok most épp hogy csak jó idő legyen :) bár ahogy az időjárás előrejelzést néztük odakint sem lesz forróság.....

Amit eredetileg írni akartam az az hogy a betegség jó volt arra hogy megnézzek egy halom filmet, és ezeket most le is írjam, persze nem teljes körűen, nem szeretek spoilerezni, akit érdekel majd úgyis megnézi.

Az utazó
Hú nekem nagyon nem jött be, unalmas és kiszámítható volt. Ráadásul nekem nem tetszett benne Angelina alakítása sem, kicsit olyan volt mint a Mr és Mrs Smith, azon is elaludtam :) Mondjuk ezen nem aludtam be mert úgy néztük meg hogy kb fél óra az elejéből aztán 10 perces ugrásokkal....

Élve eltemetve
Jó kis dráma, nálam 7/10-es :) elég idegőrlő....ajánlott este nézni. Én totál át tudtam érezni a helyzetét, volt hogy levegő után kapkodtam :)

Sejtcserés támadás
Kicsit bugyuta de szórakoztató, igazából mást nem is tudok róla elmondani.

A szabadság határai
Igazi sorsdráma, nagyon megható és elgondolkodtató, ezt abszolút ajánlom megnézésre azoknak akik fogékonyak az ilyesmire.

Még volt valami középkoros...de az annyira nem az én világom hogy a címét is elfelejtettem és nincs is kedvem előkeresni :)


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger