2011. augusztus 23., kedd

Müllerben és máshol is jártam

Hétvégén kisírtam magamnak :) hogy út közben álljunk meg Székesfehérváron egy kis shoppingolásra. Persze rögtön megkaptam a "mi van ott ami Pesten nincs?"  kérdést. Hát most erre mit mondhatnék, mint az igazat, vagyis minden egy helyen! Müller, Kik és Euro Market voltak a célpontjaim. Igazából volt pár termék a Müller saját márkás cuccai közül amit szerettem volna kipróbálni, de nem volt kedvem csak ezért kerülni egy jó nagyot Pesten.... és hát voltak dolgok amik eléggé fogyóban is vannak, például a körömlakklemosóm eléggé megfogyatkozott az ablakmosáskor :)

Most csak pár képet teszek fel, nem próbáltam ki még mindent, és van amiről amúgy is majd külön szeretnék írni.

Müller


A Cadeavera mitesszer eltávolító tapaszokról nemrég olvastam egy blogon (még egyszer köszi a tippet ha olvasod!) sajnos már nem tudom kinél :( Jelentem őt már kipróbáltam és vegyes érzelmekkel gazdagodtam. Azzal kezdeném hogy elfeledkeztem róla és több mint fél órát hagytam fent 10-15 perc helyett :) Betonkeményre kötött! Be kellett alaposan nedvesítenem hogy le tudjam szedni, és lehet ezért van az hogy a tapaszon nem maradt ott semmi, max. a legfelső bőrrétegem :) Teszek majd vele még egy próbát mert érzem benne a potenciált :)
A többi terméket még nem próbáltam, de a kis kapszulákra vagyok a leginkább kíváncsi, ma be is vetem őket. (bár...ha allergiás leszek rá akkor hogy megyek holnap dolgozni? jobban szeretek hétvégén kísérletezni ilyesmivel)
+ a képről lemaradt az Essence BTGN körömlakk lemosója, amibe eddig még nem mertem beledugni az ujjam annyira félelmetes :)

Euro Market

Igazából csak Lora arcszínező gyöngyöket szerettem volna, de aztán gondoltam 290 Forintért kipróbálok egy Miss Rose rúzst is és megláttam a szokásos palettákat, most láttam belőlük először barna összeállítást és megtetszett. Van ilyen palettám lilás színekkel és azt nagyon szeretem.

A Lora gyöngyök csodálatosak! Már bánom hogy nem vettem meg a sötét pinket is. Egy szép highlight színt hoztam el, róla majd külön fogok írni mert annyira jó hogy megérdemli :)

Kik

Annyira cuki ez a Kik-es ecsetkészlet! És szerencsére használhatóak is! Talán az egyetlen negatívuma hogy a púder ecset nem eléggé tömött, viszont nagyon finom puha:)

ui.: csak nekem jelennek meg ilyen "furán" a képek ha kinagyítom őket?

6 megjegyzés:

Kinga írta...

Azokra a tapaszokra én is nagyon kíváncsi vagyok, nekem is lenne mire használni... :S
A Lora gyöngyökről legyen teszt légysziiiii... :))

Robin írta...

Tetszik az a kis pöttyös készlet :)

Castia írta...

A BTGN lemosótól ne félj, nem bánt. :) Én utálok a vattával vacakolni, főleg sötét lakkoknál, amit több rétegben kellett felvinnem, pláne ha még csillámos is. Ez elég gyorsan és alaposan leviszi, csak rögtön utána kezet kell mosni.

Bikira írta...

Nálam normálisak a képek.:D A pöttyös ecsetek tényleg cukik.:) A tapasszal én még nem találkoztam, szóval én is kíváncsi vagyok.:)
(Andi)

One Euro Market írta...

www.oneeuro.hu

http://oneeuro.hu/akcioink/kiskereskedelmi-akcios-ujsag/

http://oneeuro.hu/videki-uzleteink/

http://oneeuro.hu/budapesti-uzleteink/

Cím: 1097 Budapest, Kén utca 4
Telefon: +36-30-932-3151
Fax: +36-1-323-0477
Email: info@oneeuro.hu

Anett írta...

Köszönöm a linkeket!
Így könnyebb lesz tervezni a beszerző körutat :)

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger