2019. március 11., hétfő

Ruhatippek tavaszra és nyárra


Sziasztok! Gondoltam tartok egy kis online shopping túrát, és szétnézek pár olcsó, de trendi oldalon tavaszi-nyári ruha inspirációkért. Bevallom mostanában többször is átgondolom a vásárlásaimat és egy kezemen meg tudom számolni hogy hány ruhadarabot vettem az elmúlt hónapokban. De mivel jön az új évszak, és szeretnék én is lépést tartani a divattal kicsit, ezért először online néztem szét.



A külföldi rendelős oldalak valahogy mindig sokkal naprakészebbek és olcsóbbak ruhák terén mint a hazai kínálat, ezért most a FashonMia oldalán nézelődtem, ahol a jól megszokott ruha kínálaton túl kiegészítőket is vásárolhatunk rendkívül akciós áron. Ami engem az idei szezonban nagyon vonz, azok a maxi ruhák. Tudom, nem vagyok egy modell alkat és én csak magas sarkú vagy magas talpú cipővel viselhetném ezeket a ruhákat (amit nyilván két gyerek mellett nehéz megvalósítani) de én nem értek egyet ezzel. Tavalyról van egy ilyen ruhám és lapos papucsban is szuperül éreztem magam benne. Mondjuk magasabb nem lettem tőle, de nem éreztem azt sem hogy összenyomna, szerintem nagyon sok múlik a szín és fazon választáson. Szerintem nekem kifejezetten előnyös volt abban a ruhában, hogy nem egyszínű, a vidám mintának köszönhetően sokkal barátságosabb lett az összképem. 

Az oldalon a maxi dresses menüpontban találjátok ezeket a ruhákat, és most kiválogattam néhány személyes kedvencemet is, mindegyiknél meg is fogom indokolni hogy én miért választanám. 

Az első nagy kedvencem az a csíkos, ami nálam jöhet minden mennyiségben. Tudom hogy a keresztben csíkos ruhák nem kifejezetten az én testalkatomnak kedveznek, de általában ez sem szokott zavarni. Volt már egyébként egy ehhez hasonló ruhám, csak rövid fazonban, és régen sokat viseltem, de mostanság praktikusabb ha hosszabb fazont hordok, így bátran lehajolhatok a gyerekhez. Ennek a darabnak ráadásul nincs mély dekoltázsa, ami szintén nagyon hasznos számomra.



A másik nagy kedvenceim az ingruhák, tudjátok, amik középen majdnem végig (vagy teljesen végig) gombosak. Régebben ilyen fazont csak farmerban láttam, és azt a testre,simuló fajtát, ami nekem borzalmasan áll sajnos. Viszont megjelentek ezek a laza, sokkal nőiesebb fazonok is, amik nagyon légiesek és csinosak, nekem legalábbis nagyon tetszenek, romantikus hatást keltenek. Szeretem hogy a derék részén össze van húzva, vagy épp egy övvel összefogva, nekem ez mindenképp előnyös. Ebben is a világos árnyalatot választanám nyárra, de egy színesebb darabot akár leggingsel ősszel is felvehetünk. 



Amire nem árt előre készülni még, az a bikiniszezon. Ami persze elsősorban az alakformálást jelenti nálam, meg a fogyást persze, de azért szeretnék idén is beújítani valami kényelmes fürdőruhát. Nálam tavaly az "egyberészes" úszódressz fazon jött be, és szerintem idén is maradok ennél, mert nagyon kényelmes volt mikor a gyerekek után kellett futkosni meg ugrálni a vízben, ráadásul picit alakformáló is, szóval mindenképp előnyös számomra. Idén is ilyen fazonok után fogok kutatni, ami persze nem baj ha ezek mellett még szép és trendi is. Az oldalon a sexy bikinis menüpontban találjátok őket, és nem kell megijedni, vannak köztük teljesen hétköznapi, "anyukás" ámde tényleg szexi darabok!

Az első választottam ugyan pont nem egyberészes, de nagyon-nagyon magas derekú az alsó része, és a felső rész is top szerű, úgyhogy tényleg egy résnyi hely marad csak a kettő között. Nekem nagyon tetszik a mintás alsó rész, ehhez pont illik egy fekete felső, az egész nagyon nyárias és vidám lesz így együtt, emellett szerintem nagyon csinos darab, és ez a felső biztos szexi dekoltázst tud varázsolni.


A másik kiszemeltem már tényleg egyben van :) Tetszik benne hogy alul inkább fekete és felfelé jön be egy kis minta, de semmi durvulás. Úgy nézem hogy mell résznél is formázott, így jó tartást biztosít, viszont nem olyan mélyen dekoltált.




Ti mivel frissítitek a ruhatárat idén tavasszal és nyáron?
Anett

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger