2019. március 22., péntek

Tavaszi virágos ruhák csak bevállalósaknak! #wishlist


Sziasztok! Most nagyon megihletett a tavasz, és napok óta valami virágosról álmodom! A lakásban már kint vannak a tavaszi dekor cuccok, szóval most jöhet a ruhatár megújítása néhány igazán vidám, tavaszias darabbal! Én már a strandszezonra is gondolok, így bikini fronton is nézelődöm, illetve egy kis kiegészítő is bekerült a válogatásba.



Ezúttal a Dresslily oldalán nézelődtem és kifejezetten a minél virágosabb darabok után kutattam. Jó, tudom, az én testalkatomon nem mindenhol és nem is mindenféle virág mutat jól, de ha másért nem is, már azért megérte ilyen gyönyörű virágos ruhákat nézegetni, hogy jobb kedvem legyen. Virágok terén amúgy nem vagyok válogatós, ha jó a kompozíció akkor akár még a nagy piros rózsás darabok is tudnak tetszeni, de tény, a nagy kedvencem ilyenkor a napraforgó! Ha kíváncsiak vagytok mik kerültek az én wishlist-emre akkor tartsatok velem!

Az első ilyen kiszemeltem is egy ilyen nagyon napraforgós ruha lett, aminek szerintem szuper nőies a szabása. Nagyon vidám ez a színösszeállítás, nekem ez lett a kedvencem, de kapható sötétebb alappal is. 

Nem valószínű hogy a ruhával együtt bevállalnám ezt a feltűnő nyakláncot, de például akár egy sima fehér pólóhoz is el tudnám képzelni. Sőt, ősszel akár egy bordó garbó fölé is, egy kis fekete blézerrel, vagy valami nagyon puha, kötött pulcsival. 




Ha a nyárra is gondolok, akkor a fürdőruha nálam elég égető kérdéskör tud lenni. Ugyanis imádok strandra járni, bár a két gyerekkel nem a pihenésről szól a dolog. Szóval olyan fazon kell amiben lehet szaladni, ugrálni meg hajolgatni is. Ennek a bikininek bár az alja virágmintás, de elég magas a dereka ahhoz hogy inkább számítson alakformálónak mintsem kihívónak. Legalább is szerintem. A felsőrész pedig egyértelmű szerelem nálam, a lelógó rész jól takarja a pocakot is.


Ha már nyár, akkor ezt a szettet így ahogy van el is fogadnám, mondjuk a fehér bikini felsőt maximum póló alá venném fel, de nem gond, akkor is jöhet így egyben az egész! Idén egy ilyen szalmakalapot is tuti beszerzek, mert a tavalyi tapasztalatok alapján elég ritkán lehet a gyerekeket valami árnyékos helyre csalni (kivéve fagyizó). De egy ilyen kimonó nem csak a strandon mutat jól szerintem, én simán felvenném egy szűk szárú, világoskék hosszú farmerhez is.



Egy virágos felső is lehet csinos alapon kell nekem egy ilyen cuki blúz is a gardróbomba. Akár szoknyához betűrve, vagy egy világos nadrághoz is el tudom képzelni, szerintem nagyon bájos és fiatalos viselet. Attól hogy váll villantós, még van két kis spagetti pántja is, így egy testszínű melltartóval is bevállalható szerintem.


Ha szeretnétek nézelődni az oldalon és esetleg rendelnétek, akkor van kuponkód is most a tavaszi akcióban: DLAnniversary
DLAnniversary kód használatával 25USD rendelési érték felett 3USD kedvezmény
DLAnniversary kód használatával 50USD rendelési érték felett 6USD kedvezmény
DLAnniversary kód használatával 100USD rendelési érték felett 12USD kedvezmény

A tavaszi újdonságokat pedig ezen a linken találjátok: https://www.dresslily.com/promotion/spring-is-in-the-air.html?lkid=20160116

It's time to refresh your wardrobe! DressLily prepare the best high-quality but low-prices products for you, make you free under all occasion for Monday to Friday.




*A bejegyzés a Dresslily-vel együttműködésben készült.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger