2018. június 25., hétfő

Frissitsd fel a bőröd a Skin Up. maszkokkal! | Teszt


Néhány hete mikor a Rossmannban jártam megakadt a szemem ezeken a gyönyörű csomagolású arcmaszkokon. Tudom, nem a külső a lényeg, de valljuk be, sokkal hamarabb döntünk a vásárlás mellett ha a termék már eleve jól néz ki a polcon, és hivogatja a tekintetünket. Szóval közelebbről megnézve láttam hogy fátyolmaszkról van szó és az ára is elég baráti igy vettem is belőle kettőt.


Igen, tudom, már megint a fátyolmaszkok, de nem tudok róluk lekattani, annyira szeretem őket. Tényleg akkora felfrissülést és löketet tud adni egy jó maszk az arcomnak, mintha átaludtam volna egy éjszakát (ami eléggé régen volt már...). Bátran kisérletezem is velük, legalábbis a drogériában fellelhető verziók közül elég sokat - szinte mindet - próbáltam már, és vadászom is az újabbakra. Online nagyon ritkán rendelek, egyelőre, de ha elfogynak a drogériában az újdonságok akkor kénytelen leszek webshopokban is garázdálkodni. Na, szóval, ezért van most ismét teritéken két fátyolmaszk, és egyébként már egy másik márkából is beszereztem kettőt, szóval lesz folytatása a dolognak.


Szóval a maszkok a Rossmann drogériában kaphatóak, kb 700 Forintos pénztárcabarát áron. De ha elárulom hogy nagyon rossz tapasztalatom volt mindkettővel akkor már nem is jó üzlet ez.... Magáról a márkáról nem sok mindent tudtam kideriteni, mondhatni semmit, de mivel nem is hoz lázba többet (egy ideig biztosan, főleg ezek a tipusu maszkjaik...) ezért nem is strapáltam magam az utánajárással. A doboz alapján lengyelnek mondanám, és magát luxus professzionális maszknak nevezi, szóval a kinézet alapján tényleg sokkal többet várna az ember.




A maszkokról nem tudok külön-külön nyilatkozni, mert mindkettő egyformán rossz. Nem szeretem ezt a szót használni termékteszteknél, de most sajnos nincs más, ennél csak csúnyább szavak jutnának eszembe. Maga a maszk nagyon idomtalan, fura a méretezése és furán is van bevágva, ezt majd az utolsó képen láthatjátok is amikor a arcomon van. Ez egy olyan tipus ami nyakra is leér, de minek, nincs az az erő ami ott tartaná. Ugyanis elég nehéz és merev az anyaga, viszont szérum alig került rá, igy pedig nagyon nehezen tapad meg az arcon is, nemhogy a nyakon. A leirás igazat szól és tényleg lehet érezni egy minimális bizsergető érzést a használata közben, de irritációt szerencsére nem okozott.


Azt hiszem nem is volt más fajta az üzletben csak ez a kettő. Az egyik az aloe verás fátyolmaszk vitaminnal és kaviár kivonattal, a másik pedig a feszesitő fátyolmaszk permalannal és vitamin kivonattal. Hatásukat tekintve teljesen egyformák voltak nálam, mivel kb 5 percig birtam magamon elviselni, hogy állandóan eláll a bőrömtől és vissza kell lapogatni. Idegesitő egy dolog volt nekem... A használatuk után kicsit ragacsos is maradt a bőröm amit fél óra elteltével is éreztem még, igy inkább lemostam az arcom mert zavart. Összességében tehát egyáltalán nem jöttek be ezek a maszkok sajnos.




 Ti próbáltatok már ettől a márkától valamit?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger