2018. március 14., szerda

Ébresztő a bőrödnek! - BodyBoom coffee scrub | Teszt


Az utóbbi időben egyre több "kávés márka" jelent meg a piacon, amit én egyáltalán nem bánok, mert imádom a kávé frissitő erejét érezni kivül - és persze ital formájában belül is :)



Ezúttal a BodyBoom márka kávés testradirját próbálhattam ki, amiből egy kis 30 grammos kiszerelést kaptam tesztelésre, az Original illatban, vagyis ez szintiszta kávéillat, jó töményen! Mivel én amúgy is szeretem - sőt imádom - a kávét, igy engem nem zavar hogy a kávé mellett nincs más illat is a tasakban. A márkának vannak egyéb termékei is a kávés testradirokon kivül, mint például testbalzsamok, agyagos pakolások, sőt van kifejezetten férfiaknak készült termékük is egy testradir formájában. 

A teljes listát megtaláljátok a weboldalon:  https://bodyboom.hu/

A testradir alapja a Robusta kávé őrlemény, tehát ez nem egy zaccból készült termék. Emellett a radirozásért felel még benne a barna cukor és a himalája só is. Ők hárman garantálják a puha és sima bőrfelszint.Mellettük makadámia olaj, argán olaj, mandula olaj teszik feszessé és hidratálttá a bőrünket, valamint a benne lévő E-vitamin lassitja bőrünk öregedését. A terméket lehet arcra is használni természetesen.




Praktikus kis papir tasakban kapott helyet, jól mutat a fürdőszobapolcon, nem ázik át igy a zuhanyzóban is lehet nyugodtan tárolni. Visszazárható igy a kiborulástól sem kell tartani. A szemcsék egészen kicsire vannak őrölve, ezért eleinte szúrós érzetet kelt, de ahogy hozzászokik a bőrünk a bizsergéshez már fel sem tűnik. Szuper puha és hidratált lesz tőle a bőr, nem kell utána hidratálókrémet használni jó pár napig az biztos. Szerencsére az illata is jól megmarad a bőrön, tényleg igazi felfrissülést jelent testnek és léleknek :)



Ti kedvelitek a kávés testradirokat?


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger